Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

Συνεντευξη της Fionnula Flanagan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Οι θεατές του Lost θέλουν να ξέρουν: Ποια είναι η κυρία Eloise Hawking;
Ξέρουμε ότι είναι μητέρα και κάτι από ένα μυστικό, και ότι ο μυστηριώδης χαρακτήρας της (που παίζεται από την υπέρoχη Fionnula Flanagan) έχει χαλάσει τη ζωή του Desmond David Hume και έχει βοηθήσει τους Oceanic 6 να επιστρέψουν στο νησί. Αλλά καθώς η Fionnula μας αποκαλύπτει σε μια αποκλειστική συνέντευξη, η όλη ιστορία δεν θα αποκαλυφθεί μέχρι ένα συγκεκριμένο επεισόδιο λίγες εβδομάδες μετά…
Στο μεταξύ αν είναι η μητέρα του Daniel Faraday (Jeremy Davies) τότε ποιος είναι ο πατέρας του Daniel; Θα μπορούσε να είναι ο Charles Widmore (Αlan Dale); Η Fionnula λέει «Η κ.Hawking δεν μιλάει ποτέ για τις προηγούμενες σεξουαλικές σχέσεις της» (Πείτε το μαζί μου: LOL)
Και τι άλλο είναι η κ. Hawking; Θα μπορούσε να είναι εξωγήινος; Αυτό είναι βασικά μια πιθανότητα ή έτσι λέει η Fionnula…
Έχοντας κάνει ήδη τρία επεισόδια μέχρι τώρα αυτή τη σεζόν, η Fionnula υπόσχεται ότι θα φέρει την κ. Hawking πίσω ξανά, αργότερα αυτή τη σεζόν. «Κυριολεκτικά περιμένω το αυτοκίνητο να με πάρει γιατί επιστρέφω στη Χαβάη για να κάνω άλλο ένα» Αυτό το επεισόδιο, πιθανόν το 14ο (από τις 17 ώρες αυτής της σεζόν) εξερευνά τις πολλές ικανότητες της k. Hawking. «Ξέρω αρκετά (γι αυτήν τώρα) από το επεισόδιο που πρόκειται να κάνω. Ξέρω αρκετά για το παρελθόν της και το παρόν της και το μέλλον της. Αλλά είμαι ανίκανη να πω λόγο συμβολαίου, διαφορετικά θα με σκοτώσουν»
Οκ, έτσι δεν μπορούμε να ξέρουμε ποια είναι (και δεν λέει αν είναι η χαριτωμένη ξανθούλα Ellie από το στρατόπεδο του Richard Alpert το 1950) αλλά μπορούμε να ξέρουμε που είναι; Πηγαίνει ποτέ στο νησί; Η Fionnula λέει «Α, νομίζω ότι η κ. Hawking μπορεί να πάει και να έρθει όπου θέλει. Νομίζω ότι έχει αυτή τη δυνατότητα. Το αν μπορεί να το ελέγχει ή όχι δεν ξέρω» Χμμμ….
Μερικοί παρατηρητικοί Lostpedians πρόσεξαν ότι η κ. Hawking φοράει δυο καρφίτσες με θρησκευτικά σύμβολα, ένα φίδι που τρώει την ουρά του και ένα Θιβετιανό Βουδιστικό σύμβολο. Έτσι ποια είναι η θρησκεία της κ. Hawking, αν έχει κάποια; Είναι γυναίκα της επιστήμης ή της πίστης; «[Τα πνευματικά της πιστεύω] είναι σίγουρα όχι από αυτόν τον κόσμο και όχι από αυτόν τον πλανήτη. Αυτό είναι σίγουρο» Εμ…όχι από αυτόν τον πλανήτη; Υποθέτω ότι είναι απλώς θέμα χρόνου πριν η σειρά εισάγει εξωγήινους!
Συνεχίζει η Fionnula «Πιστεύω ότι έχει αυτό το υπέροχο μίγμα του επιστήμονα και του πνευματικού πιστού. Όταν τα άστρα είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα φαίνεται να είναι ικανή να αντλεί μεγάλη δύναμη. Νομίζω ότι είναι γυναίκα τεράστιας δύναμης»
Η Fionnula δεν ξέρει γιατί εμφανίζεται στο γραφείο του ηγούμενου του μοναστηριού του Desmond. «Στην πραγματικότητα, μου είπαν για την φωτογραφία μου που έχει εμφανιστεί. Ένας άνδρας με σταμάτησε στην οδό Bond στο Λονδίνο τον προηγούμενο χρόνο. Μου άρπαξε το χέρι και είπε «Λυπάμαι τρομερά αλλά πρέπει να ξέρω: Γιατί ήταν η φωτογραφία σου στο γραφείο; Και σκέφτηκα ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν τρελός»
Είμαστε όλοι τρελοί εδώ, αλλά τουλάχιστον είμαστε καλή παρέα. Η Fionnula είναι διάσημη στους θεατρικούς κύκλους για τις εμφανίσεις της σε παραγωγές έργων του James Joyce, και νομίζει ότι υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα κυριολεκτικά όνειρα πυρετού του συγγραφέα και του πολυαγαπημένου μας Lost. Λέει «Νομίζω ότι υπάρχει σίγουρα σύνδεση ανάμεσα στο Lost και το Finnegans Wake, το τεράστιο, μαγικό, μυθικό βιβλίο του James Joyce που είναι σε επτά γλώσσες. Ναι, νομίζω ότι ο Joyce θα διασκέδαζε με το Lost, σίγουρα!»


Πηγή:E!Online