Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Αλλαγές στο Blog

UPDATE: Επειδή βλέπω πως το 75% δεν βολεύεται από το νέο template θα γυρίσουμε στο προηγούμενο από αύριο Σαββατο. To header και το menu θα παραμείνουν αλλά θα επαναφέρουμε τον παλιό τρόπο παρούσίασης των spoilers. Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

Όπως θα έχετε ήδη παρατηρήσει προχωρήσαμε σε μια ανανέωση του blog, ώστε αυτό να γίνει πιο λειτουργικό και εύχρηστο. Επειδή ακόμα το νέο template είναι σε δοκιμαστικό στάδιο, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μας αναφέρετε όλα τα προβλήματα που τυχόν παρουσιαστούν κατά τη χρήση του, αφήνοντας κάποιο σχόλιο στην παρούσα ανάρτηση. Η βοήθεια σας είναι καθοριστική για να βελτιωθεί η λειτουργικότητα. Σχόλια παρατηρήσεις και τυχόν προτάσεις είναι όλα ευπρόσδεκτα. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας ζητούμε προκαταβολικά συγγνώμη για τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ευχαριστούμε,
Η ομάδα του Find815inGreece

4 σχόλια:

Peter Z. είπε...

Koitakste to neo banner fysaei!!! To pedio pou emfanizontai oi anarthseis den me trelenei, alla me xalaei polu pou otan patao na diavaso to spoiler me phgainei se allh selida!! auto me xalaei polu!!!! toso polu pou paizei na paathso kai to site paidia!! Den sas arese prin pou patousame diavase to spoiler kai emfanizotan ekei apo kato? hehe. Please epistrepste to ekei!! TO BANNER TA SPAEIII

cypher80b είπε...

Είναι αλήθεια αυτό που λές peter... Είναι κάπως εκνευριστικό. Η ιδέα πίσω από αυτό είναι πως αν έχουμε άλλη σελίδα ειδικά για spoilers, θα μπορούμε να εκφραζόμαστε πιο άνετα. Πχ δεν θα υπάρχουν 10 αναρτήσεις με τίτλο "Spoilers από τα γυρίσματα", "Spoilers από Ausiellο" κλπ. Θα μπορούσαν οι τίτλοι να είναι πιο κατατοπιστικοί.

Σκεφτόμαστε πάντως να καταργήσουμε εντελώς τα σπόιλερ απο την αρχική σελίδα και απλά να έχουμε ενα Banner κάπου που να λέει τι αναρτήσεις γίνονται στη σελίδα με τα spoilers, σε στυλ darkufo.

Οπότε όποιος θέλει να βλέπει τι καινούργιο υπάρχει στα spoilers να βλέπει μόνο εκεί ενα "λογοκριμένο" τίτλο και όταν πάει στην σελίδα με τα spoilers Να βρίσκει την ανάρτηση.

Η άλλη λύση είναι να επανέλθουμε στο προηγούμενο στιλ (να μην υπάρχει ξεχωριστή σελίδα για spoilers) και να παραμείνει το πρόβλημα των μη κατατοπιστικών τίτλων.

Επίσης υπενθυμίζω πως το παρόν template είναι υπό δοκιμή και αν δεν αρέσει τελικά, θα επανέλθουμε στο προηγούμενο.

Περιμένω και άλλα σχόλια και απόψεις και από εσένα και από όλους τους άλλους... Θα βάλω και μια ψηφοφορία στην παρούσα ανάρτηση για να δούμε τις απόψεις σας.

Peter Z. είπε...

re paidia emfanisiaka mou aresei auto xilies fores kalutera.. exei kai pano th gamath mpara me to menu.. mhn to gyrisete piso sto allo.... aplos diorthoste to spastiko problhma pou se paei se allh selida!!!! MHN ALAKSETE TO TEMPLADE!!!!

cypher80b είπε...

Επειδή βλέπω πως το 75% δεν βολεύεται από το νέο template θα γυρίσουμε στο προηγούμενο από αύριο Σαββατο. To header και το menu θα παραμείνουν αλλά θα επαναφέρουμε τον παλιό τρόπο παρούσίασης των spoilers.