Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τo spoiler

Amy από Portland, Ore: Είναι πραγματικά πίσω στο Lost ο Jin;
Ναι είναι και είναι ακόμα βασικός στη σειρά. Η πηγή μου, μου λέει "Δεν θα πάει πουθενά", εννοώντας εκτός σειράς. Αλλά φυσικά ο Jin θα πάει σε πολλά μέρη! Κόλλησε 2 δεκαετίες στο παρελθόν με την έγκυο Rousseau. Η ανταποκρίτρια μας στην ανατολική ακτή, Breanne Eldman, συναντήθηκε με τον Daniel Dae Kim στο ComicCon της Νέας Υόρκης (τυχαιρούλα) σήμερα, ο οποίος μας είπε πως η ιστορία της Rousseau θα κρατήσει για λίγο λέγοντας "Θα είναι τριγύρω. Ας το θέσουμε έτσι". Και άκου και αυτό. Όταν ρωτήθηκε αν ο Jin θα μάθει γαλλικά ο Daniel μας είπε "Ποιός σας είπε πως δεν γνωρίζει ήδη;". Έχουμε την αίσθηση πως ίσως να ξέρει ήδη να τα μιλά, οπότε αυτό θα μπορούσε να είναι η αρχή μιας υπεροχής φιλίας για την νεαρή Rousseau και τον Jin.

Margo από Acton,Mass: Θα επανενωθούν οι Jin και Sun;
"Οπωσδήποτε", μου λέει μια πηγή πολύ κοντά στη σειρά. "Και μπορεί να είναι νωρίτερα απ' ότι νομίζετε". Ο Daniel Dae Kim λέει "Νομίζω θα εκπλαγείτε όταν το δείτε". Αναμένω πολλά δάκρυα και επί της οθόνης και εκτός (πχ εμένα)

DapperGirl από Atalanta: Lost!
Ο Lance Reddick (που τώρα είναι στο Fringe) μας λέει πως επιστρέφει στο Lost στο επεισόδιο της 25ης Φεβρουαρίου. Οπότε ετοιμαστείτε για περισσότερο Matthew Abaddon. (Το επεισόδιο αυτό είναι το 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham)

Max από Syracuse, NY: Στο Lost, μου φάνηκε ή οι Charlotte και Daniel γνωρίζονται από πριν να πάνε στο νησί;
Ντίγκ, Ντίγκ! Νομίζω είσαι κοντά σε κάτι. Ορίστε τι μου είπε η ίδια η Rebecca Mader για την σχέση τους. "Πρέπει να έχουν ιστορία. Επειδή με το που έφτασαν στο νησί ξαφνικά εμφανίζονται να έχουν - προφανώς την αγαπάει, είναι ερωτευμένος μαζί της που είναι τεράστιο πράγμα". Ελπίζω πως θα μάθουμε σύντομα μιας και κάποιος θα κοιτάξει τα ραδίκια ανάποδα αυτή την εβδομάδα και πολύ πιθανόν να είναι η Charlotte.

Mary από Miami: Θα πεθάνει η Charlotte;
Η Rebecca Mader μου είπε πως είναι ασφαλής προς το παρόν, αλλά έδωσε μεγάλη έμφαση στο "προς το παρόν" και ακούω πως ίσως αποδεσμευτεί από την σειρά σε κάποιο σημείο για να γυρίσει μια ταινία με τον George Clooney. (Δεν θα έπρεπε να την λυπόμαστε αν όντως είναι έτσι τα πράγματα, αλλά προσωπικά ελπίζω να την έχουμε ακόμα τριγύρω!)

Πηγή: E!Online