Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Nέα απο το TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Πρόσφατα είδα τον Malcom David Kelley "Walt χτένισμα" και όλα, να κυνηγάει σνακς κοτόπουλου σε ένα διαφημιστικό της Tyson. Δεν με γέμισε με πολλές ελπίδες για το μέλλον του στο Lost. Ενδιαφέρεσαι να απαντήσεις; Adam

Σε απασχόλησε το ότι ο MDK δούλευε στον Walt γιατί πρόσφατα γύρισε ένα επεισόδιο του Lost που είναι προγραμματισμένο να προβληθεί στςι 25 Φεβρουαρίου; Απλά μην περιμένεις ο γιος του Michael να είναι παράγοντας στην αποστολή του Ben να επιστρέψει επιλεγμένους πρώην επιζήσαντες στο νησί. Όπως λέει ο Michael Emerson "Οι συγγραφείς θα μπορούσαν να πουν ότι ο Walt... έφυγε από το νησί σε μια στιγμή που δεν ήταν σημαντικός. Δεν αφορά τους έξι που έφυγαν αλλά το πότε και πως έφυγαν"


Πηγή:TvGuide