Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Spoilers από τον Daniel Dae Kim

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, o Daniel Dae Kim που παίζει τον Jin είπε ότι η καταγωγή και η φύση του κακόβουλου σκοτεινού συννέφου θα αποκαλυφθεί και οι θεατές θα πάρουν ακόμα μια γεύση από τη φωλιά του. Αποκαλύπτεται ότι το τέρας είναι τόσο "παλιό όσο και το νησί" που έγινε το σπίτι στους επιζήσαντες της συντριβής της πτήσης της Oceanic.

Ο Kim επίσης συνέστησε προσοχή απέναντι στις προσδοκίες ότι ο χαρακτήρας του Jin, θα επανενωθεί με την γυναίκα του, Sun (Yunjin Kim), ακομα και αφού ο Jin επέζησε της έκρηξης του πλοίου και η Sun επιστρέφει στο νησί μετά την απόδρασή της από αυτό. Αυτά τα γεγονότα δεν σημαίνουν ότι "είναι συγκεκριμένα στο ίδιο μέρος ή χρονολογικά στην ίδια στιγμή" λέει ο Kim.

Όσο για την ατομική βόμβα που εμφανίστηκε στο επεισόδιο Jughead, είπε ότι οι παραγωγοί της σειράς σπάνια δίνουν κάτι που τραβά τόσο πολύ την προσοχή, εκτός αν μετρά στη μυθολογία του νησιού. "Aυτό είναι πολύ παραπλανητικό, αν είναι παραπλανητικό" λέει ο Kim, προτείνοντας ότι η βόμβα θα μπορούσε να βοηθήσει να λυθούν μέρη της πλοκής καθώς η σειρά τελειώνει το 2010.

Ίσως το ταξίδι στο χρόνο που εμφανίστηκε αυτή τη σεζόν να είναι ένα από αυτά.


Πηγή:ksl, Associated Press