Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ο μικρός Ben μιλά στο TvGuide - Μεγάλο spoiler

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

To Lost σε λίγο καιρό θα αποκαλύψει πως ο Ben έγινε ο ανατριχιαστικός άντρας που αγαπάμε να μισούμε. Αρχίζοντας από τις 18 Μαρτίου, ο 13χρονος ηθοποιός Sterling Beaumon θα αρχίσει μια πλοκή τεσσάρων επεισοδίων σαν ο μικρός Ben Linus, όπου ο πρίν να γίνει κακός εαυτός του, θα συναντηθεί με τους Sawyer, Juliet, Jin και τους υπόλοιπους. Ο μικρός από το San Diego μόλις γύρισε από την Hawaii με πληροφορίες για το τί έρχεται, μερικές από τις οποίες μοιράστηκε μαζί μου για μερικά hot dogs (να τα παιδιά δωροδοκούνται). Αλλά λόγω του συμβολαίου εμπιστευτικότητας που υπέγραψε με ποινή 5 εκατομμυρίων δολαρίων, ήταν αρκετά προσεκτικός με αυτά που μας είπε. Ορίστε αυτά που κατάφερα να του αποσπάσω.

Όταν μπαίνει στα γυρίσματα ο Sterling o Βεν είναι ένα γλυκό παιδί. Για την ακρίβεια βοηθά τους επιζώντες. Αλλά μετά "θα δείτε πως ο Ben έγινε τόσο σκληρός. Κάποια πολύ κακά πράγματα έγιναν που άλλαξαν τα πάντα. Μια ομάδα ανθρώπων (όχι οι Others ούτε η Dharma) διαμόρφωσε αυτό που είναι σήμερα ο Ben. Πήρατε μια γεύση από αυτούς και πριν."

Ο δημιουργός Damon Lindelof είπε στον Sterling πως τουλάχιστον μια από τις τρεις αυτές θεωρίες είναι γεγονός: Α) Ο Ben είναι αδερφός του Locke. Β) H Charlotte είναι η Annie (το κοκκινομάλικο κοριτσάκι με το οποίο ο νεαρός Ben ήταν φίλος στο νησί) Γ) O Miles είναι γιος του Marvin Candle.

Υπάρχει ένα ασφαλές μέρος στο νησί για το οποίο ο Sterling λέει "Κανένας δεν μπορεί να πάει. Δεν είναι εγκατάσταση Dharma ούτε η καλύβα του Jacob". Και μιλώντας για τον Jacob "Ο Charles Widmore ήταν στο νησί για πολύ, πολυυυυυυυ καιρό. Και παρόλο που δεν τον βλέπατε πάντα, η παρουσία του ήταν αισθητή. Νομίζω ο Widmore μπορεί να είναι ο Jacob."

Πηγή: TVGuide, DarkUFO