Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Αναφορά από τα γυρίσματα του φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Διαβάστε στη συνέχεια μια αναφορά από τα γυρίσματα, από πηγή του DarkUFO, που αφορά γυρίσματα στο set του Ναού.

Έκαναν γυρίσματα σε ένα άλλο σετ του Ναού. Είναι πολύ αιγυπτιακό με μεγάλες κολώνες γύρω από κάποιο είδος πηγαδιού με φωτιά στη μέση και πυρσούς στους τοίχους. Υπάρχει ταπετσαρία στο τοίχο με αιγυπτιακές φιγούρες. Στο πάνω μέρος της κάποιες φιγούρες γονατάνε μπροστά σε ένα ήλιο με ένα μάτι,και οι ακτίνες του ήλιου κτυπάνε σε αυτούς. Δίπλα στην ταπετσαρία υπάρχει ένας περιστρφόμενος τροχός (ίσως ο ξάδερφος του FDW).

Δεν μπορούσα να μείνω τριγύρω για τα γυρίσματα, αλλά είδα τον Terry O' Quinn, τον Michael Emerson και κάποιον άλλο τύπο που δεν αναγνώρισα από τη απόσταση.

Υπήρχαν κάποια ματωμένα ρούχα και ένα μαχαίρι, ενώ κάποιοι πυροσβεστήρες χρησιμοποιήθηκαν στην περιοχή, οπότε υποθέτω πως αυτό σημαίνει πως κάτι θα πάρει φωτιά.

Πηγή: DarkUFO