Σάββατο 4 Απριλίου 2009

H Emily De Ravin μιλά στο TVGuide

Το TV Guide δημοσίευσε μια νέα συνέντευξη με την Emily De Ravin που μιλά για τις δουλειές της “High Noon”, “Public Enemies”, “Rogue’s Gallery”, “The Chameleon” και “Guardians of Ga’ Hoole”. Στο τέλος της συνέντευξης μιλά και για την επιστροφή της στο Lost για την τελευταία σεζόν. Διαβάστε στη συνέχεια τα αποσπάσματα που αφορούν το Lost. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να την βρείτε εδώ.


Διαβάστε τη συνέντευξη

Έχοντας εμπλακεί σε όλες αυτές τις δουλειές τώρα τελευταία, θα είναι δύσκολο να επιστρέψεις πίσω στο Lost για την τελευταία του σεζόν;

Όχι, πραγματικά ανυπομονώ να γυρίσω πίσω. Πέρασα πολύ καλά με το να έχω την ευκαιρία να εκφραστώ με πολλούς διαφορετικούς τρόπους [κατά τη διάρκεια της απουσίας της από τη 5η σεζόν]. Ανυπομονώ να τους δω όλους πάλι και το να βρίσκομαι στην τελευταία σεζόν, νομίζω θα είναι συναρπαστικό.

Αυτή την εβδομάδα μάθαμε πως η Kate προτίμησε να αφήσει τον Aaron με τη μητέρα της Claire παρά να τον πάρει μαζί της στο νησί. Νομίζεις αυτό ήταν το σωστό;

Δεν ξέρω. Είναι είτε εδώ είτε εκεί. Μπορεί να είναι οποιοδήποτε από τα δύο. Πραγματικά.

Εσύ αλλά και εγώ, είπαμε παλαιότερα πως ο Aaron μπορεί να παίζει κάποιο μεγαλύτερο ρόλο στα πράγματα, να αποτελέσει το αντικείμενο τον προμηνυμάτων ή κάτι τέτοιο.

Και ακόμα το πιστεύω αυτό. Και θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποιο είναι το πεπρωμένο του.

Πηγή: TVGuide