Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Cynthia από Ιρλανδία: Ήμουν τόσο χαρούμενη ακούγοντας για την επιστροφή των Charlie, Shannon και Claire στο Lost την επόμενη σεζόν, και μετά ενοχλήθηκα τόσο πολύ όταν ανακάλυψα ότι τίποτα εκτός από την Claire δεν είναι σίγουρο ακόμα. Ποια είναι η παρούσα κατάσταση των διαφόρων νεκρών μελών που επιστρέφουν στο Lost;

Ακόμα και αν ειπώθηκε πως ο Dominic Monaghan θα εμφανιστεί σε άλλη σειρά του ABC την επόμενη σεζόν, αναφέρεται το Flash Forward, είμαστε αρκετά παρανοϊκοί για να σκεφτούμε πως ίσως είναι διπλό παιχνίδι, και ότι ο D.M. ίσως πραγματικά κατευθύνεται πίσω στο Lost μετά (ή και επιπλέον) από ότι άλλο κάνει στο Alphabet Net. Γιατί το νομίζουμε αυτό; Γιατί πολύ αξιόπιστες πηγές μας λένε τώρα ότι υπάρχει «αμοιβαίο ενδιαφέρον» (ανάμεσα στους παραγωγούς του Lost και στον Dominic Monaghan) για να ετοιμάσουν στην έκτη σεζόν μια επίσκεψη - επιστροφή του Charlie Pace. Κοιτάξτε γα επίσημες εξελίξεις την επόμενη εβδομάδα ή την μεθεπόμενη.


Πηγή:E!Online