Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

O Michael Emerson μιλάει στην Kristin

Καθώς το ρολόι μετρά αντίστροφα για το φινάλε της σειράς του Lost, είναι ώρα για να αρχίσουμε να φανταζόμαστε πως το τέλος θα βρει τους ήρωές μας (και τους κακούς).

Μόλις τα είπαμε με τον ίδιο τον Benjamin Linus, τον κ. Michael Emerson, στην πρεμιέρα του True Blood, όπου εμφανίστηκε με τη γυναίκα του Carrie Preston (παίζει την κοκκινομάλλα σερβιτόρα της Merlotte, Arlene στο δράμα του HBO), και μας διαβεβαίωσε πως ο Ben είναι ακόμα στο παιχνίδι. Στην πραγματικότητα, υπάρχει πιθανότητα ο Ben να τη γλιτώσει από τις κακές του πράξεις στο τέλος…


Διαβάστε τη συνέχεια

Στη μέση της συζήτησης για το ποιοι χαρακτήρες θα επιστρέψουν για την έκτη σεζόν, ο Ben του Emerson φαίνεται πρακτικά εγγυημένα πως θα επιστρέψει: «Η γνώμη μου είναι πως (ο Ben) θα έχει έναν ρόλο να παίξει στην επόμενη σεζόν» μας είπε. «Και ελπίζω να επιζήσει σχεδόν μέχρι το τέλος, τουλάχιστον.»

Μιλώντας για το τέλος, όταν ρωτήθηκε για το πώς ο Ben μπορεί να φύγει σε ένα τελικό σενάριο καταστροφής του νησιού, με ίσως το ηφαίστειο να εκρήγνυται και όλους να παλεύουν για ένα σωστικό μέσο, ο Emerson λέει « ο Ben είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος για την μυστική έξοδο. Ο Ben έχει πάνα μια διαφυγή, νομίζω. Μπορεί να είναι ένα κομμάτι ξύλου που επιπλέει στον ωκεανό. Ή ίσως ένα σκοινί ή μια μυστική πόρτα. Ή, ξέρετε, ένα διαβατήριο του Εκουαδόρ και μια πλαστική τσάντα, κάτι τέτοιο. Πιθανόν να επιζήσει.»

Όσο για τις προσδοκίες του στη διάρκεια αυτών των τελευταίων 17 επεισοδίων, ο Emerson λέει «Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο τελικός σταθμός του Ben» ή αν ο Ben θα είναι ποτέ ξανά ο μέγας εξουσιαστής του Νησιού, αλλά ο Emerson λέει ότι ο Ben δεν είναι εκτός ακόμα, αν και μπορεί να βρίσκεται πολύ, πολύ χαμηλά:

«Ο Ben έγινε ένας τόσο δειλός μικρός ακόλουθος, δεν έγινε; Ποιος είναι ο τύπος που μοιάζει με τον John Locke; (Αυτός ο τύπος) με κάποιο τρόπο αναλαμβάνει την εξουσία και τι μπορεί να κάνει ο Ben εκτός από το να μένει απαθής και να ακολουθεί διαταγές; Αν και ( ο Ben) είχε μια στιγμή θυμωμένης βίας εκεί στο φινάλε. Ήμουν κατά κάποιο τρόπο περήφανος γι αυτόν. Εννοώ, έψαχνε όλα αυτά τα χρόνια για έναν σωστό πατέρα, δεν έψαχνε; Και αυτός ο τύπος (o Jacob) λέει «Και τι με σένα;» Θα τον είχα μαχαιρώσει και εγώ»


Πηγή:E!Online

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια παιδιά για τη δουλεία που κάνετε.Αν και είναι λίγο νωρίς,θα ήθελα του χρόνου το καλοκαίρι που θα δοθούν όλες οι απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα του LOST να κάνετε ενα resume της αληθινής ιστορίας του λοστ.

xifomaxos είπε...

Σ' ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια! Είναι σίγουρο πως μετά το τέλος του Lost θα έχουμε πολλά να πούμε