Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

O Cuse μιλάει για το Comic-Con

Σε χωριστή συνέντευξη στα Saturns, ο επικεφαλής παραγωγός του Lost Carlton Cuse, είπε σε μια ομάδα ρεπόρτερ πως δεν θα απαντήσει καμιά ερώτηση για την επερχόμενη σεζόν, ούτε ακόμα και με αόριστες απαντήσεις. Αλλά υποσχέθηκε πως αυτός και ο συνεργάτης του επικεφαλής παραγωγός Damon Lindelof θα είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε ερωτήσεις φίλων της σειράς που θα παρεβρεθούν στο πάνελ του Lost στο Comic-Con International
στο San Diego τον επόμενο μήνα.



"Ελπίζω να έρθετε στο Comic-Con", λέει ο Cuse σε μια ομαδική συνέντευξη. "Παραδοσιακά, ο Damon και εγώ βρισκόμαστε σε σιγή αυτή την εποχή του χρόνου και μετά στο Comic-Con, απαντάμε σε ερωτήσεις. Θέλουμε να δώσουμε στους φαν την ευκαιρία να θεωρητικολογίσουν για αυτά που είδαν στο φινάλε, οπότε δεν θέλουμε να ερμηνεύσουμε το φινάλε αυτή τη στιγμή. Ελάτε στο Comic-Con, έχουμε κάποια πράγματα να πούμε για το τι θα γίνει στην έκτη σεζόν."

Ας ρωτήσει κάποιος παρακαλώ, αν θα δούμε τι θα γίνει αν το αεροπλάνο δεν έπεφτε ποτέ, ώστε να μας δώσει ο Cuse την απάντηση. "Ίσως ή θα αποκλειστεί με διεξοδικές λεπτομέριες", μας λέει.

Το Lost επιστρέφει τον Ιανουάριο του 2010 στο ABC.

Πηγή: scifiwire