Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009

Lost University - Νέο ARG;

UPDATE: Οι πληροφορίες λένε πως η σελίδα έχει σχέση με το promotion των Blu-Ray της 5ης σεζόν. Θα περιμένουμε πάντως να δούμε πως θα εξελιχθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Στο περίπτερο με τα αντικείμενα προς δημοπρασία υπήρχαν κάποια αντικείμενα που οδηγούν σε μια νέα σελίδα του ABC με τίτλο Lost University.



Όπως φαίνεται στην φωτογραφία, υπάρχει ένα φυλάδιο με μια διεύθυνση στο web. Αν επισκευτεί κάποιος την διεύθυνση (http://www.lostuniversity.org/) μπορεί να βρεί πληροφορίες για το Lost University, τα μαθήματα που προσφέρονται και πληροφορίες για αυτά. Στη σελίδα μπορείτε να δείτε και το ακόλουθο βίντεο:


Σύμφωνα με την νέα σελίδα, οι εγγραφές αρχίζουν στις 22 Σεπτεμβρίου και κάποιοι από τους καθηγητές θα είναι μέλη του κάστ (όπως ο Jeremy Davies). Επίσης στη σελίδα γίνονται αναφορές στους DeGrouts, ιδρυτές της Dharma. Την ίδια μέρα θα προβληθεί ένα εισαγωγικό βίντεο, θα υπάρξει κάποιο test και θα δωθούν Student IDs. Το εξάμηνο, σύμφωνα με την σελίδα αρχίζει στις 3 Δεκεμβρίου.

Επιπλέον πίσω από τo φυλάδιο υπάρχει ένα τηλέφωνο, το οποίο αν καλέσει κάποιος ακούει το ακόλουθο μήνημα (thanks to TheODI):


Το μήνυμα επιβεβαιώνει την έναρξη των εγγραφών στις 22 Σεπτεμβρίου... Τέλος στη σελίδα μπορεί κάποιος να δώσει το e-mail του για να λαμβάνει updates.