Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Αποστολή 1ου πόστερ και στοιχείο για το 2ο

Τα πρώτα posters άρχισαν να αποστέλλονται και ήδη κάποιοι τα έχουν λάβει. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε κάποιες ΗQ φωτογραφίες (thanks to ReverendMilo@spoilerTV) του poster κάτω από διαφορετικούς φωτισμούς (κανονικό, blacklight και στο σκοτάδι). Για να το δείτε μεγαλύτερο κάντε κλικ σε αυτό.


Τέλος το 2ο στοιχείο για το επόμενο πόστερ έχει ανέβει στην σελίδα dcpb. Τo στοιχείο μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια και σε αυτό υπάρχουν οι λέξεις “NEWBURY WEDS” που προφανώς οδηγούν στο νέο event, το οποίο μάλλον θα γίνει την Τετάρτη. Τώρα το που ακριβώς θα είναι δεν έχει ακόμα εξακριβωθεί καθώς υπάρχουν αρκετά μέρη με αυτό το όνομα Newbury τόσο σε Αμερική όσο και σε Αγγλία. Μόλις μάθουμε περισσότερα για το event θα κάνουμε update και την παρούσα ανάρτηση.



UPDATE:
Πριν λίγα λεπτά ανέβηκε μια νέα φωτογραφία στην σελίδα "HUB" που είναι από το μέρος που θα γίνει το event. Αν ψάξει κάποιος στο internet οδηγείται σε αυτή τη σελίδα στην οποία υπάρχει η συγκεκριμένη φωτογραφία. Έτσι είναι πλέον φανερό πως το νέο event θα γίνει στο συγκεκριμένο μαγαζί το οποίο πουλά μπλουζάκια. Newbury ονομάζεται η οδός στην οποία βρίσκεται το μαγαζί στην Βοστόνη.



UPDATE: Άλλη μια φωτογραφία έχει προστεθεί στην σελίδα "HUB". Η φωτογραφία που μπορείτε να δείτε πιο πάνω, δείχνει ένα τμήμα από ένα σύμβολο Dharma...



UPDATE: Το τελευταίο update στη σελίδα με τα στοιχεία μας δίνει πλέον την μέρα, την ώρα και τον τόπο που θα διεξαχθεί το νέο event. Σύμφωνα λοιπόν με την νέα φωτογραφία, το event θα λάβει χώρο στο Johnny Cupcakes στην Βοστόνη σήμερα στις 10AM EST (17:00 ώρα δική μας). Το "συνθηματικό" είναι "O Horace με έστειλε".