Τρίτη 25 Αυγούστου 2009

Τελευταία νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Karen από Lewistown, Mont: Καμία πληροφορία για το πώς θα επιστρέψει η Juliet στο Lost;
Εκτός του ότι η ίδια η Elizabeth Mitchell λέει, ο Josh Holloway ελπίζει για μια ειδική επανένωση των Suliet. «Ίσως θα είναι αυτός ο όμορφος άγγελος που εμφανίζεται και που μπορείς να έχεις αυτή την ερωτική σκηνή», αστειεύεται. Ειλικρινά ο Josh δεν έχει ιδέα γι το τι πρόκειται να συμβεί με την Juliet, αλλά ξέρει πως επηρεάζει τον Sawyer στη νέα σεζόν. «Τώρα που έχασε την Juliet, νομίζω ότι αυτό το πράγμα του αρχηγού – ήρωα, έφυγε. Νομίζω ότι δεν δίνει μία για να είναι ο αρχηγός κανενός σε αυτό το σημείο. Είναι συντετριμμένος. Είναι πίσω στο «Ο κόσμος είναι χάλια» και ίσως μέσα από αυτή τη σεζόν κάποιος μπορεί να τον εξιλεώσει ξανά και να τον φέρει πίσω από την κόλαση, γιατί τώρα, είναι στην κόλαση.»

Dan από Orange, Calif.: Υπάρχει κάποια ελπίδα για τον Sawyer στην επόμενη σεζόν του Lost;
Εννοείς, υπάρχει ελπίδα οι παραγωγοί να μην σκοτώσουν τον Sawyer στην τελευταία σεζόν; Ο Josh Holloway δεν ελπίζει πολλά γι αυτό. Ο Josh μας λέει, «Ξέροντας τον Damon Lindelof, ο Sawyer πρέπει να πεθάνει. Ίσως ο Cartlon Cuse μαλακώσει. Πάντα νόμιζα πως θα πεθάνει. Νομίζω πως πρέπει να πεθάνει γιατί αυτός και η κοινωνία δεν πρόκειται ποτέ να λειτουργήσει, έτσι γιατί να επιστρέψει;»

Πηγή:EOnline