Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Άλλη μια αναφορά από τα γυρίσματα της 6ης σεζόν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Άλλη μια αναφορά από τα γυρίσματα της έκτης σεζόν του Lost μας έρχεται από θαυμαστές της σειράς ταξίδεψαν στη Χαβάη και κατάφεραν να βρεθούν σχετικά κοντά στην σκηνή που διαδραματίστηκε στην παραλία του Jacob.

Όταν έφτασαν στην παραλία ο μοναδικός, από τους βασικούς ηθοποιούς, που βρισκόταν εκεί ήταν ο Terry O 'Quinn(Locke) και ήταν ξαπλωμένος στην άμμο για ένα κοντινό πλάνο. Στην συνέχεια αντικαταστάθηκε από έναν stand και η Yunjin Kim (Sun) με τον Nestor Carbonell (Richard) έφτασαν στο σετ μαζί με άλλους ηθοποιούς και κομπάρσους.

Η επόμενη σκηνή ήταν με τον ψεύτικο Locke και τον Richard να κατεβαίνουν από τον ναό. Οι μαζεμένοι Others, προφανώς υποψιασμένοι με τον ψεύτικο Locke, σηκώνουν τα όπλα τους καθώς ο ψεύτικος Locke πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Richard.

Αφού ο O' Quinn πρόβαρε κάποιες κινήσεις με τον stand του Carbonell, η τελευταία σκηνή ήταν και η πιο έντονη. Ο ψεύτικος Locke χτύπησε πολύ τον Richard. Όταν ο Richard εξουδετερώθηκε, ο ψεύτικος Locke κοιτάει τα πρόσωπα όλων όσων παρακολουθούν. Κουνάει το δάχτυλό του και λέει "Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλους σας."


Πηγή:Ryan HawaiiBlog