Σάββατο 29 Αυγούστου 2009

Συνέντευξη Sonya Walger στο IGΝ

Διαβάστε στη συνέχεια μια συνέντευξη που έδωσε η Sonya Walger στο IGN σχετικά με το Lost και την νέα σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί, FlashForward.

IGN TV: Το FlashForward έχει μια πολύ τολμηρή ιδέα. Ποια ήταν η αρχική σου αντίδραση;

Sonya Walger: Ξετρελάθηκα με αυτό. Σκέφτηκα πως ήταν ένα εξαιρετικό κομμάτι γραφής. Πήρα τηλέφωνο τoυς ατζέντηδες μου και τους είπα «Πως θα το κάνουμε αυτό να συμβεί; Τι πρέπει να κάνω; Θα κάνω οντισιόν για οποιοδήποτε μου ζητήσετε. Θα πηδήξω ακόμα και μέσα από στεφάνια. Απλά θέλω να παίξω αυτό το ρόλο.»

Διαβάστε Περισσότερα


IGN: Πως περιγράφεις τον χαρακτήρα σου;

Walger: Η Ολίβια είναι μια δυνατή, πολύπλοκη γυναίκα που είναι εργαζόμενη μητέρα. Είναι χειρούργος και στοργική σύζυγος. Είναι αφοσιωμένη στη δουλειά της και προσπαθεί να βρει χρόνο για το παιδί της. Το πιάτο της Ολίβια είναι εντελώς γεμάτο, πολύ πριν συμβεί το flashforward, νομίζω.

IGN: Ο επικεφαλής παραγωγός του FlashForward, David Goyer είπε πως είναι τόσο μυστικοπαθής σε σημείο που δεν σας λέει τι θα συμβεί. Προσπάθησες να τον κάνεις αυτόν, ή άλλους συγγραφείς να αποκαλύψουν κάτι;

Walger: Όχι ιδιαίτερα, εκτός αν πραγματικά το έχω ανάγκη, εκτός αν νιώθω πως δεν μπορώ να παίξω τη σκηνή χωρίς κάποια πληροφορία. Διαφορετικά, είμαι ευχαριστημένη με αυτά που έχω. Υπάρχουν αρκετά στις σελίδες, το σενάριο είναι πολύ καλογραμμένο. Υπάρχουν αρκετά να παίξεις χωρίς να εξάγεις περισσότερα μυστικά από αυτούς.

IGN: Τώρα που γύρισες κάποια επεισόδια, ήταν ενδιαφέρον να δεις πως άρχισαν να τοποθετούν αυτά τα κομμάτια του παζλ, στοχεύοντας προς το μέρος που σε είδαμε στο flashforward σου;

Walger: Είναι θαυμάσιο. Είναι τόσο συναρπαστικό. Συναρπαστικό να βλέπεις τη σειρά να ανοίγεται με τόσο απρόσμενους τρόπους. Οι παράπλευρες επιπτώσεις αυτών των προαισθημάτων και το που μας παίρνουν είναι πραγματικά υπέροχο.

IGN: Είπες πως πραγματικά δεν γνωρίζεις τον ρόλο που μπορεί να έχεις, ή να μην έχεις στο Lost αυτή τη χρονιά. Είναι η τελευταία σεζόν, ελπίζεις πως θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις στην Penny κάποιου είδος επίλογο;

Walger: Θα το ήθελα! Θα το λάτρα απόλυτα, αλλά θα το καταλάβω αν δεν μπορέσουν να κάνουν κάτι...

IGN: Ήθελα να σε ρωτήσω για το επεισόδιο του Lost, “The Constant”. Ξέρω πως δεν είμαι ο μόνος που σκέφτομαι πως είναι ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Όταν το γυρίζατε, γνώριζες πως θα ήταν κάτι το ιδιαίτερο;

Walger: Ήταν τόσο καλό σενάριο. Πραγματικά ήταν. Και ο Jack Bender το σκηνοθέτησε τόσο όμορφα. Αλλά δεν είχα ιδέα πως θα γινόταν τόσο καλό όσο έγινε και δεν είχα ιδέα πως θα κατέληγε να είναι ένα επεισόδιο στο οποίο ο κόσμος ανταποκρίθηκε τόσο ζεστά. Είναι ευχαρίστηση και τιμή μου να έχω ένα επεισόδιο που ξεχώρισε.

IGN: Με τον Desmond και τη Penny, δεν υπήρχαν αρκετές σκηνές σε όλη τη πορεία της σειράς που να είσαστε μαζί και όμως, νομίζω πως αρκετοί φίλοι της σειράς λένε πως αυτή είναι μια από τις αγαπημένες τους σχέσεις στο Lost. Υποθέτω αυτό είναι πολύ ευχάριστο.

Walger: Σίγουρα! Είναι υπέροχο. Είναι υπέροχο να σκέφτεσαι πως ο κόσμος ενδιαφέρετε με αυτό τον τρόπο για τους χαρακτήρες μας. Επειδή όπως είπες δεν είναι ότι είχαμε και πολύ τηλεοπτικό χρόνο μαζί, αλλά ήταν διασκεδαστικό!

IGN: Στο FlashForward, είχες σκηνές με τον Dominic ή ακόμα;

Walger: Όχι ακόμα.

IGN: Στο Lost ενεπλάκης και σε άλλη μια αξιομνημόνευτη σκηνή, τον θάνατο του Charlie, αλλά υποθέτω πως δεν γύρισες κάτι με τον Dominic, μια και η Penny ήταν μόνο σε μια οθόνη.

Walger: Όχι, τον γνώρισα για πρώτη φορά στο FlashForward!

IGN: Υποθέτω πως αυτή είναι άλλη μια περίπτωση που άκουσες από τους φίλους του Lost για το πόσο νόημα είχε η σκηνή “Not Penny’s Boat” για αυτούς.

Walger: Ναι το άκουσα αρκετά αυτό, για το πόσο σημαντική και πόση επιρροή είχε αυτή η σκηνή. Ήταν ωραία που τον γνώρισα, αλλά ήταν όπως γνωρίζεις οποιονδήποτε άλλο ηθοποιό. Ήταν μια καλή γνωριμία! [Γέλια]

IGN: έχοντας αρχικά υπογράψει για μια μόνο εμφάνιση σε ένα επεισόδιο του Lost, ήταν μια παράξενη διαδρομή το να μπεις σε αυτό τον κόσμο με την τόσο μεγάλη βάση θαυμαστών και την τόσο έντονη μυθολογία; Μαντεύω πως σε ρωτούσαν ερωτήσεις για τις οποίες δεν θα υπήρχε τρόπος να μπορούσες να έχεις απαντήσεις

Walger: Ναι σίγουρα, αλλά ειλικρινά ήταν εντάξει. Ήμουν αρκετά προστατευμένη από το όλο φαινόμενο Lost επειδή δεν είμαι μια από το βασικό καστ. Οπότε δεν είχα να εκτεθώ στα μέσα όπως αυτοί. Αν είχα να κάνω με ερωτήσεις, ήταν από κάποιον στο δρόμο, και είναι πάντα ωραίο να έρχονται ανθρώποι και να σου μιλούν για τη δουλειά σου. Οπότε ήμουν αρκετά προστατευμένη από το όλο πράγμα.

IGN: Έχεις προετοιμαστεί για το γεγονός πως το FlashForward πιθανόν να είναι μια από αυτές τις σειρές που θα έχουν θαυμαστές που θα ρωτάνε πολλές ερωτήσεις;

Walger: άκου,αν έχουμε το 1/18 από την επιτυχία που έχει το Lost, θα είναι θαυμάσιο. Δεν παραπονιέμαι! Θα είναι θαυμάσιο.

Πηγή: IGN