Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Επιβεβαίωση του νέου ARG – Τίτλος πρεμιέρας 6ης σεζόν

Όπως υποσχέθηκε ο Paul δημοσίευσε σήμερα το πρωί το βίντεο από την επίσκεψη του στα γραφεία του ABC. Στο βίντεο ο Paul μπαίνει στο κτίριο του ABC με σκοπό να ανακαλύψει τι έγινε ο πίνακας του. Τελικά αυτό που βρίσκει είναι το προσχέδιο της πρεμιέρας της 6ης σεζόν του Lost. Ενώ μας διαβεβαιώνει πως θα ακολουθήσουν και άλλα...



Όπως είχαμε πει από την περασμένη Παρασκευή, όλα έδειχναν πως η ιστορία έχει να κάνει με την προώθηση της 6ης σεζόν του Lost, και αυτό φαίνεται να επιβεβαιώνεται σήμερα με το βίντεο αυτό, αφού οι Damon και Carlton είναι καθαρό πως συμμετέχουν σε αυτό. To βίντεο μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το βίντεο περιλαμβάνει τον τίτλο της πρεμιέρας και μπορεί να θεωρηθεί spoiler.


Διαβάστε τον τίτλο της πρεμιέρας

O τίτλος της πρεμιέρας σύμφωνα με το βίντεο είναι LA X (με space ανάμεσα σε A και X)


Το χρονικό της δημοσίευσης του βίντεο
Με e-mail του στον administrator του slashfilm.com την Πέμπτη o Paul πληροφορούσε πως θα πήγαινε στο ABC για να δει τι παίζει με την ιστορία του πίνακα και πιθανόν να γύριζε και κάποιο βίντεο. Την Παρασκευή το πρωί ο Paul με ανάρτηση του έλεγε πως έχει το βίντεο και πως θα το δημοσίευε. Αργότερα το βράδυ της ίδιας μέρας ανακοίνωσε πως θα το δημοσίευε την Δευτέρα.



Χθες αργά το βράδυ σε μια νέα του ανάρτηση η οποία περιείχε μόνο αριθμούς για τίτλο (βλ. φωτογραφία) και tag βίντεο, μας έκανε να υποψιαστούμε πως τελικά θα δημοσίευε το βίντεο σήμερα στις 1:08 Pacific time (11:08πμ δική μας ώρα). Λίγο αργότερα το επιβεβαίωσε με προσθήκη κειμένου στην ανάρτηση. Το βίντεο δημοσιεύτηκε τελικά πριν λίγη ώρα με μια ώρα περίπου καθυστέρηση λόγω "τεχνικών προβλημάτων" σύμφωνα με τον Paul.

Ronie Midfew Arts
Εντωμεταξύ στην σελίδα της Ronie Midfew Arts με νέα ανακοίνωση η Alexandra Miller λέει πως η εταιρία δεν τα έχει με τους φίλους του Lost αλλά με τον ίδιο τον Paul και διαβεβαιώνει πως δεν θα αφήσει να συμβεί η δημοπρασία στις 15 του μηνά... Αναμένουμε λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη ιστορία...


Το πώς άρχισε το παιχνίδι μπορείτε να το δείτε στην προηγούμενη μας ανάρτηση εδώ.