Τετάρτη 5 Αυγούστου 2009

Συνέντευξη του Jorge Garcia

Όταν οι παραγωγοί Damon Lindelof και Carlton Cuse όρισαν μια ημερομηνία τέλους για το Lost του ABC, τόσο οι θαυμαστές όσο και οι ηθοποιοί έμαθαν πως δούλευαν προς έναν στόχο. Όχι πλέον επεισόδια καθυστέρησης. Όλα οδηγούσαν προς την τελική λύση. Τώρα που η τελευταία σεζόν είναι εδώ, έχουν αρχίσει να στενοχωριούνται, σύμφωνα με το μέλος του καστ, Jorge Garcia που παίζει τον Hurley / Hugo.

«Είναι γλυκόπικρο, γνωρίζοντας πως αυτό είναι το τέλος και πρόκειται να έρθουν πολλές στιγμές λύπης στο τέλος.» είπε ο Garcia σε μια ομαδική συνέντευξη στο Comic Con του San Diego τον προηγούμενο μήνα.

Διαβάστε τη συνέχεια

«Όπως την τελευταία φορά που αυτοί οι δύο είχαν μια σκηνή μαζί ή την τελευταία φορά που θα είμαστε στο σετ, όλα αυτά τα πράγματα πρόκειται να συμβούν. Θα είναι ένας μελαγχολικός χρόνος, νομίζω, αλλά πιστεύω πως οι ιστορίες θα είναι καλές. Και είναι καλό να βγαίνουν όταν [οι θαυμαστές] είναι ακόμα πεινασμένοι.»

Ο Garcia πρόσθεσε ότι δεν ανησυχεί για το τέλος της ιστορίας. Παραμένει συγκεντρωμένος στον ρόλο του Hurley στον γρίφο. «Εννοώ, σίγουρα θα ήθελα να είμαι εκεί στο τέλος» είπε ο Garcia. «Εκτός αυτού, ποιος ξέρεις; Υπάρχει μεγάλη ελευθερία γνωρίζοντας πως το κομμάτι μου στην πίτα είναι απλά ένα μικρό κομμάτι, και για όλα τα άλλα δεν έχω να ανησυχώ. Υπάρχει μεγάλη ελευθερία στο να μην γνωρίζω τι έρχεται, να αφήνω τα σενάρια απλά να εμφανίζονται και να το παίρνω κεφάλαιο με κεφάλαιο.»

Η πέμπτη σεζόν εισήγαγε το ταξίδι στον χρόνο στις ιστορίες, έτσι ο Garcia έχει φρεσκάρει τις κβαντικές θεωρίες και είναι έτοιμος να χειριστεί οποιαδήποτε επιπλοκή παρουσιαστεί μετά την πυροδότηση της ατομικής βόμβας από την Juliet στο φινάλε της σεζόν. Ο Garcia είπε πως περνάει την ώρα ανάμεσα στα γυρίσματα διαβάζοντας βιβλία, αναλύοντας τις καταστάσεις που ο Hurley θα διαπραγματευτεί στην οθόνη με τον Miles [Ken Leung]. Έχει αυτό το παρελθόν ήδη συμβεί; Μπορούν να αλλάξουν κάτι; Μπορείς να σκοτωθείς εκεί;

«Ακόμα και αυτό το πράγμα ήταν ωραία, και ήταν πραγματικά τρελό, αλλά μπορείς να πάρεις τέτοιου είδους πληροφορία σε μικρά κομματάκια» είπε ο Garcia. «Μετά πρέπει κατά κάποιο τρόπο να απομακρυνθείς, να δουλέψεις σε αυτό το μικρό γεγονός και να είσαι σαν ‘Ok, νομίζω ότι το έχω, νομίζω ότι θα το αποδεχτώ. Τώρα ποια είναι η επόμενη λεπτομέρεια στην οποία θέλεις να πάω;’ Σίγουρα έγινε πολύ πιο συναρπαστικό, φυσικά.»

Όσο περισσότερη τραγωδία υποφέρει ο Hurley, τόσο μεγαλύτερη κωμική ανακούφιση δίνει στην θλίψη. Είτε οι τελευταίες σκηνές του Hurley είναι αστείες ή δραματικές, ο Garcia είναι χαρούμενος με την έκταση των συναισθημάτων που είχε να παίξει.

«Μερικές φορές η θλίψη είναι κάπως διασκεδαστική ως ηθοποιός.» είπε. «Είχα μερικές σπουδαίες στιγμές και μερικές σπουδαίες ευκαιρίες. Το Lost μου επέτρεψε να κάνω ρομαντικές σκηνές, σκηνές τύπου δράσης ή πράγματα, εννοώ το να τρέχω μακριά από ένα φτερό αεροπλάνου που εκρήγνυται είναι ακόμα μια κορυφαία στιγμή για την καριέρα μου και το να οδηγώ το φορτηγάκι διαφυγής. Υπάρχουν πολλά φοβερά πράγματα που ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα τα έκανα ως ηθοποιός, έτσι όλα αυτά υπήρξαν τέλεια. Με ότι και αν έρθουν είμαι πραγματικά μέσα [στο παιχνίδι].


Πηγή:Scifiwire