Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Νέα από τον Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Το συνεργείο της παραγωγής του Lost επέστρεψε σε γνώριμο έδαφος και γυρίζει βαθιά μέσα στη ζούγκλα, στην περιοχή που είχε χρησιμοποιηθεί για τον σταθμό Hydra. Αυτή τη φορά η ίδια περιοχή έχει διαμορφωθεί έτσι ώστε να στηθεί το σετ του Ναού. Οι μαραγκοί συναρμολόγησαν τους εξωτερικούς τοίχους του Ναού, που την προηγούμενη εβδομάδα είχαν στηθεί στο Κινηματογραφικό στούντιο της Χαβάη.

Στην περιοχή εντοπίστηκαν οι Matthew Fox, Evangeline Lilly και ο John Hawkes (ο καινούργιος που παίζει τον “Lennon”). Επίσης εντοπίστηκε μια γυναίκα που σχεδόν σίγουρα είναι η αεροσυνοδός Cindy. Υπήρχαν πολλοί κομπάρσοι με χρωματιστά, κάπως κουρελιασμένα ρούχα και αργότερα στη διάρκεια της ημέρας ήταν εκεί και ο Jorge Garcia με τον Daniel Dae Kim.

Οι επιζώντες φορούσαν ακόμα τις φόρμες Dharma που είχαν όταν κατέρρευσε το τρυπάνι στον σταθμό Swan. Η ερώτηση είναι «Που είμαστε;» Αλλά είτε οι Jack, Kate και υπόλοιποι παραμένουν στο 1977 ή καταλήγουν να μεταφερθούν σε άλλον χρόνο, ξέρουμε πως επίσης γυρίζουν σκηνές με αυτούς τους χαρακτήρες να φτάνουν ασφαλείς στο Los Angeles το 2004.


Πηγή:Ryan Hawaii Blog