Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Spoiler 6ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Χρησιμοποιώντας πάλι το παιχνίδι της κρεμάλας, πηγή του DarkUfo αποκαλύπτει κάποια πράγματα για την 6η και τελευταία σεζόν του Lost. Διαβάστε παρακάτω το κείμενο που έστειλε.

"Ένα παιχνίδι σκακιού είναι μια ικανή αναλογία καθώς ο Άσπρος και ο Μαύρος χειραγωγούν τα πιόνια. Αυτός με την γραμμή στα μάτια είναι διχασμένος καθώς ο "Samuel" τον βοηθάει αλλά με ένα τίμημα.

Οι Aldo, Doge, Martin, Lennon και Omar δεν θα είναι για πολύ σε αυτόν τον κόσμο. Κάποιοι πέφτουν από έναν εκπαιδευμένο στρατιώτη, ενώ άλλοι ανακαλύπτουν για πρώτη φορά τις σκοτεινές τους πλευρές. Άλλοι πάλι επανεμφανίζονται, συμπεριλαμβανομένων και μιας αεροσυνοδού και δυο μικρών.

Ανακαλύψεις γίνονται. Ο Jonathan συνοδευόμενος από τον Jim Ford διαβάζει μια κρίσιμη επιγραφή στον τοίχο, κυριολεκτικά. Τα τελευταία από πάνω πέφτουν πάνω σε έναν μακάβριο σωρό, "Kendall" και μια παγίδα αναπηδά πολλές φορές.

Η προσγείωση φέρνει ανάμεικτες ευλογίες. Ο Christian είναι ένας παππούς, ένα τυχαίο ρομαντικό ραντεβού δεν είναι στ' αλήθεια καθόλου τυχαίο, και παρόλο που τα μονοπάτια πολλών παλαιών φίλων διασταυρώνονται ηNorwood δεν πρόκειται να είναι Locke, ούτε η Jazeem να είνια Jarrah.

Και κάπου, η Littleton σκοτώνει την Kate...σχεδόν.

Αλλά με ποιανού μεριά είναι στ' αλήθεια ο καθένας;"

Και κάποιες επεξηγήσεις για το κείμενο από την ίδια την πηγή:

Ο εκπαιδευμένος στρατιώτης είναι ο Sayid.

O Jonathan είναι ο Locke .

Οι σκοτεινές πλευρές που ανακαλύπτονται δεν είναι μόνο το να αφαιρέσεις μια ή δυο ζωές , αναφέρεται και στην πλευρά που επιλέγει ο καθένας

O Christian θα γίνει ξανά παππούς.

Η επιλογή πλευρών έχει πολλαπλή σημασία. Μπορεί να αναφέρεται σε μια ομάδα, μπορεί όμως να αναφέρεται και σε μια πραγματική περιοχή που μπορεί να χωρίζεται από κάτι.


Πηγή:DarkUfo