Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Αναφορές από το σετ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Tα γυρίσματα ξεκίνησαν πάλι μετά την διακοπή για της γιορτές και έχουμε νέες αναφορές από την Χαβάη:

Ο Desmond και ο Charlie γύρισαν κάποιες σκηνές την Δευτέρα (11/1) για την εναλλακτική πραγματικότητα, στο "Δικαστήριο του Αεροδρομίου."

Ο Jack Bender ήταν σκηνοθέτης και ο Charlie έβγαινε από το κτήριο και διέσχιζε τον δρόμο χωρίς να κοιτάει. Σχεδόν σαν να ήταν σε υπνωτική κατάσταση. όλα τα αυτοκίνητα είχαν πινακίδες Καλιφόρνιας και οι οδηγοί πατούσαν απότομα φρένο για να μην τον χτυπήσουν.

Eπίσης άλλος ένας φίλος της σειράς βρέθηκε σε μέρος όπου κατασκευάζονταν μέρη του σκηνικού του Lost και όπως έμαθε, ετοιμάζουν πάλι τα κλουβιά που κρατούσαν τις αρκούδες και οι ηθοποιοί θα αρχίσουν την Πέμπτη γυρίσματα.



Πηγή:DarkUfo