Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Αναφορά φωτογραφίες και βίντεο από το σετ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στη συνέχεια υπάρχει μια πιο αναλυτική περιγραφή της σκηνής ανάμεσα στον Charlie και τον Desmond από τον Ryan στην Χαβάη, αρκετές φωτογραφίες καθώς και ένα σύντομο βιντεάκι που τράβηξε ένας θεατής από τα γυρίσματα.

"Ο Charlie και μια γυναίκα, πιθανόν η δικηγόρος του, βγαίνουν έξω από το "Δικαστήριο του Αεροδρομίου. O Charlie μόλις έχει αφεθεί από κράτηση και κρατά μια τσάντα που περιέχει τα προσωπικά του αντικείμενα. Ο Desmond σταματά και βγαίνει έξω από ένα αυτοκίνητο και πηγαίνει προς αυτούς. Η γυναίκα λέει στον Desmond "Είναι όλος δικός σου". Αλλά ο Charlie απλά φεύγει, περνάει τον δρόμο, αδιάφορος για τα αυτοκίνητα που προσπαθούν να τον αποφύγουν. Ο Desmond ακολουθεί, κοιτάει το ρολόι του καθώς σταματάει για μια στιγμή και στην συνέχεια τον ακολουθεί."






Πηγή:Ryan Hawaii Blog