Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τελευταία νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Helena: Είμαι τόσο χαρούμε που υπάρχει κάτι καλό για τον Terry O' Quinn. Θα είναι μεγάλος παίκτης αυτή τη σεζόν;

Και πως. Κοίτα την τελευταία πρόμο φωτογραφία του ABC. Δεν μπορείς να έχεις τίποτα περισσότερο από την καρέκλα του Ιησού, έτσι; Ο Locke/Terry είναι περισσότερο σημαντικός από ποτέ στην έκτη σεζόν και όπως το αφεντικό Carlton Cuse είπε στο Hollywood Reporter "Oι Jack και Locke πάντα ήταν στο κέντρο της σειράς, αυτό το δίλημμα της πίστης ενάντια στη λογική και η διαμάχη ανάμεσα σε αυτούς τους δύο χαρακτήρες υπήρχε από την αρχή. Είναι πολύ συναρπαστικό να φέρνουμε αυτή τη σχέση στο συμπέρασμά της." Ο Terry δεν ήταν ποτέ τόσο αρχηγικός (ή τρομακτικά απίθανος) από αυτή τη σεζόν. Μυρίζομαι Emmy!

Josh από Michigan: Καμία περίπτωση o χαρακτήρας της Maggie Grace, Shannon, να επιστρέψει στο Lost για την τελευταία σεζόν;

Σύμφωνα με τις πηγές μου, η Maggie δεν έχει γυρίσει ακόμα τίποτα καινούργιο για το Lost και δεν αναμένεται στο πάρτυ της πρεμίερας αργότερα αυτόν τον μήνα, στη Χαβάη. Όπως πιθανόν θα έχετε ακούσει μέχρι τώρα, θα ξαναδούμε τον Ian Somerhalder (Boone) σε αυτή τη νέα σεζόν, και όπως έχω αναφέρει, η απουσία της Maggie θα εξηγηθεί με μια αλλαγή στην ιστορία της Shannon. Είναι αρκετά εκπληκτικό!

Lee: Kristin, όταν αναφέρεσε σε έναν "Lostie", χρησιμοποιείς τον ίδιο ορισμό και γι αυτούς που ξέρουμε ως "Others";

Σε μια περίπτωση χρησιμοποίησα την λέξη Lostie για κάποιον που δεν ήταν στην πτήση 815.

Francesca:Kristin, τα περισσότερα spoilers αφορούν την έναρξη της σεζόν ή ολόκληρη την σεζόν;

Την αρχή. Αυτό μπορεί ή όχι να εξηγήσει κάποια από τη σύγχηση για φαινομενικά αντικρουόμενες πληροφορίες σε άλλα sites για τις οποίες ρωτάτε μερικοί. Μου ζητήθηκε να μην δώσω πληροφορίες για πολύ μακριά ελπίζοντας πως οι θεατές θα μπορέσετε να αφήσετε τη σειρά να εξελιχθεί με τέτοιο τρόπο που θα σας εκπλήξει. Όπως ξέρετε οι περισσότεροι από εσάς, προσπαθώ να πειράζω χωρίς να προδίδω πολλά, γιατί ξέρω πως οι περισσότεροι δεν θέλετε στ' αλήθεια spoilers.

Αlex:Eλπίζω να μην σκοτώσουν τον Desmon. Είναι ένας από τους σταθερά καλούς χαρακτήρες στη σειρά και επιπλέον η ερμηνεία του είναι πολύ καλή.

O Des τα σπάει! Μέχρι τώρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, αλλά είναι σοφό να προσεύχεστε για όλους τους χαρακτήρες που αγαπάτε αυτή τη σεζόν. Είναι το τέλος και οποιοσδήποτε μπορεί να φύγει.

Kat: Στοιχηματίζω πως ο Hurley προσπαθεί να σκοτώσει τον εαυτό του. Ήδη ξέρουμε πως έχει κάποιες τάσεις κατάθλιψης.

Δεν αναφέρομαι σε αυτόν.

Jk fan: Σχετικά με το ποιος είναι ο νέος κακός: είναι ο αδερφός της Shannon;[Ian Somerhalder]

Ναι και θα ανακαλύψουμε πως σκότωσε τη γυναίκα κάποιου...Ω, περιμένετε, συγγνώμη, λάθος σειρά!

Heidi:Υποθέτω πως θα συλληφθούν οι Charlie για ναρκωτικά, Sayid για φόνο/κατασκοπεία και ίσως ο Sawyer για απάτη.

Μία από τις υποθέσεις σου είναι σωστή.




Πηγή:E!Online