Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη της Elizabeth Mitchell στο TV Guide

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Η καημένη η Juliet (Elizabeth Mitchell). Λες και το να έπεφτε στην καταπακτή του Swan και το να πυροδοτήσει τη βόμβα δεν ήταν αρκετό για να φύγει στο τέλος της πέμπτης σεζόν του Lost, πέθανε στην πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν στα χέρια του Sawyer, μετά από ένα τελευταίο φιλί και ένα μυστήριο μήνυμα.

Ενώ οι θεατές ακόμα θρηνούν την απώλεια της Dr. Burke, το TV Guide βρέθηκε στο τηλέφωνο με την Mitchell που γυρίζει το δράμα εξωγήινης εισβολής V, του ABC στο Vancouver. Η 39χρονη ηθοποιός λέει πως η Juliet μπορεί να είναι νεκρή, αλλά η Mitchell γυρίζει στη Χαβάη σύντομα καθώς η σειρά τελειώνει. Επομένως σε ποιον ζητούσε η Juliet να πάνε για καφέ; Τι σημαίνει το "δούλεψε";

'Ηταν σαν να σε βλέπαμε να πεθαίνεις δεύτερη φορά και ήταν σκληρότερο αυτή τη φορά. Ήταν ακόμα πιο σπαρακτική σκηνή για εσένα να το παίξεις μαζί με τον Josh Holloway;

[Γελά] Λυπάμαι πολύ γι αυτό. Βασικά με είδατε να πεθαίνω ξανά. Αυτό ήταν εξαντλητικό. Υποθέτω πως ήταν γλυκόπικρο. Ήμουν τόσο χαρούμενη να είμαι εκεί γιατί δεν σκεφτόμουν πως θα ξαναγύριζα ποτέ. Ήταν τέλειο. Διασκεδάζω στο V τόσο πολύ, έτσι το ένοιωσα σαν το κερασάκι στην τούρτα. Συμπαθώ τον Josh τόσο πολύ. Κάναμε μαζί έναν πλήρη κύκλο με τόσους πολλούς τρόπους, έτσι γι εμάς ήταν ευχαρίστηση το να είμαστε μαζί. Τον χάρηκα τόσο πολύ, έχει ένα νέο μωρό, είναι γεμάτος αγάπη, γέλιο και ενθουσιασμό. Το παίξιμο ήταν διασκεδαστικό και το να είμαι μαζί του ήταν διασκεδαστικό. Επαιζε κιθάρα και τραγουδούσαμε και περάσαμε καλά. Θα δούλευα μαζί του παντού.

Ακούμε πως θα επιστρέψεις ξανά. Πότε θα το δούμε αυτό;

Ναι, θα επιστρέψω. Εύχομαι να μπορούσα να σου πω. Δε νομίζω πως μου επιτρέπεται, αλλά θα γυρίσω αρκετά σύντομα, επομένως δεν ξέρω πότε θα είναι, αλλά θα συμβεί. Προσπαθούν να βρουν τις ημερομηνίες τώρα.

Με ποιον θα έχεις σκηνές;

Μακάρι να ήξερα. Στην πραγματικότητα δεν ξέρω καθόλου αυτό. Ξέρεις αυτές τις τελευταίες ατάκες που είχε στην πρεμιέρα "Μπορούμε να πάμε για καφέ", προφανώς μιλούσε σε κάποιον. Απλά δεν ξέρω σε ποιον μιλούσε, έτσι αισθάνομαι πως θα είναι πραγματικά ενδιαφέρον να μάθουμε με ποιον και σε ποια κατάσταση θα είναι αυτό. Ίσως αυτό πρόκειται να κάνουν.

Στους θεατές αρέσει να σκέφτονται πως ζητούσε από τον Sawyer να πάνε για καφέ και ίσως να τους δούμε μαζί στο φινάλε.

Ξέρεις, αυτό σκεφτόμουν και εγώ και ελπίζω αυτό να είναι. Για του λόγου το αληθές μου είπαν πως όταν επιστρέψω θα την δούμε και μετά μου είπαν μια κατάσταση και ποια η συναισθηματική μου κατάσταση θα είναι, αλλά δεν είπαν τίποτα σχετικά με ποιον θα είναι μαζί. Η Evangeline Lilly και γώ ελπίζουμε πως θα είναι η Kate και η Juliet μαζί, οι δυο τους να πίνουν καφέ, να κάνουν παρέα και να μιλούν για τα πάντα [Γελά]


Πηγή:TVGuide