Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Nέα από το ΤV Guide Magazine

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Τι συμβαίνει με τα flash sideways;

Πείτε αντίο στα flashbacks και flashforwards, και γεια σε αυτό το "διαφορετικό είδος αφήγησης της ιστορίας" αυτής της σεζόν που οι παραγωγοί έδιναν κρυπτογραφικά για μήνες. "Τα flash sideways μας επιτρέπουν να γυρίσουμε στα επεισόδια της πρώτης σεζόν με τους χαρακτήρες κεντρικό θέμα" εξηγεί ο παραγωγός Damon Lindelof. "Θα δείξουν πως οι ζωές των χαρακτήρων θα ήταν αν η πτήση 815 της Oceanic είχε προσγειωθεί και πως οι ζωές τους είναι διαφορετικές από αυτές που ξέραμε πριν. Στην μία πραγματικότητα η βόμβα στέλνει τους νησιώτες πίσω στο 2007 αφού ο Desmond είχε ανατινάξει την καταπακτή του Swan. Στην άλλη πραγματικότητα "Θα διασταυρωθούμε με πολύ διαφορετικούς τρόπους" λέει η Yunjin Kim (Sun). "Συγκεκριμένοι χαρακτήρες θα αναγνωρίσουν ο ένας τον άλλον και συγκεκριμένοι όχι."

Eπομένως θα πρέπει να απορρίψουμε ότι μάθαμε στα flashbacks των προηγούμενων σεζόνς;

Σχεδόν, λέει ο παραγωγός Carlton Cuse. "Aυτό που μετράει τώρα είναι οι flash sideways ιστορίες" λέει. "Αυτές οι ιστορίες περιέχουν διαφορές που δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να συμφιλιώσετε, αλλά οι πιστοί θεατές θα το βρουν ενδιαφέρον." Για παράδειγμα η Evangeline Lilly λέει ότι το flashsideway της Kate αποκαλύπτει ότι "αντί να είναι μια πραγματικά βασανισμένη φυγάς τώρεα είναι μια φυγάς που βγαίνει από αυτό." Στο Ben centric επεισόδιο στις 9 Μαρτίου, ο Michael Emerson λέει "Θα δείτε έναν άνδρα που μόνο αμυδρά είναι αναγνωρίσιμος ως ο Βen που ξέρουμε. Τι θα συνέβαινε αν ο Ben είχε γεννηθεί και ζούσε σε συνηθισμένες συνθήκες; Πως θα μπορούσε να είναι;"

Ο Josh Holloway μας λέει ότι ο Sawyer στο επεισόδιο στις 16 Μαρτίου είναι "ο ίδιος τύπος αλλά στην άλλη πλευρά του νόμου." Η ιστορία των Jin/Sun στις 30 Μαρτίου θα αποκαλύψει "μια εντελώς διαφορετική σχέση" για το ζευγάρι εξηγεί η Kim, όπου "δεν ζουν πλέον στη Σεούλ και η Sun δεν χρειαζόταν να αφήσει τον Jin στο αεροδρόμιο." Kαι ο Hurley δεν είναι πλέον καταραμένος από τους αριθμούς. "Πήγε από το να είναι ο πιο άτυχος άνθρωπος στον κόσμο στο να είναι ο πιο τυχερός", λέει ο Jorge Garcia. "Είναι πλούσιος σε καλή τύχη."


Πηγή:TvGuide Magazine