Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2010

Kαστινγκ 6ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

O Samm Levine έχει υπάρξει Geek και Basterd και τώρα ετοιμάζεται να χαθεί. Ο πρώην αστέρας του Freaks & Geeks, που επίσης εμφανίστηκε ως ένας από τους Εβραίους κομμάντο του Brad Pitt, στην υποψήφια για Oscar ταινία του Quentin Tarantino "Inglourious Basterds", είπε στο TV Guide Magazine πως μόλις έκλεισε μια θέση guest στην τελευταία σεζόν του Lost, κάτι που προήλθε από την μακρόχρονη φιλία του με τον συνδημιουργό της σειράς Damon Lindelof.

"Θα πληρωθώ 30 ώρες διακοπές στη Χαβάη, όπως θέλει ο καθένας" είπε ο Levine που μας αφήνει να μαντέψουμε τι ακριβώς θα κάνει στη σειρά. "Είμαι το τέρας καπνού και σηκώνω ολόκληρο...όχι! απλά μου έρχονται αυτα!"

Ως ένας μακρόχρονος θεατής του Lost, ο Levine επίσης κρατά τον εαυτό του στο σκοτάδι σχετικά με το τι συμβαίνει όταν θα εμφανιστεί. "Δεν θέλω να εκθέσω τον εαυτό μου σε οποιαδήποτε μυστικά γιατί είμαι επίσης θαυμαστής της σειράς και δεν θέλω να ξέρω οποιαδήποτε spoilers." Επίσης περίμενε πολύ καιρό για να πάρει την πρόσκλησή του στο νησί.

"Είμαι φίλος με τον Damon Lindelof, έναν από τους παραγωγούς της σειράς, για δέκα χρόνια", αποκάλυψε. "Εννοώ, έξι χρόνια πριν όταν άρχισε τη σειρά, καθόμουν στο σαλόνι του και έβλεπα τις σκηνές από τον πιλότο μήνες πριν προβληθεί στον αέρα, και είπα "Ω Θεέ μου, αυτή είναι η σπουδαιότερη σειρά! Πότε θα με βάλεις σε αυτή τη σειρά;" Για έξι χρόνια έλεγε "Θα σου γράψω κάτι στη σειρά"."

"Και οδηγούσα στο San Francisco κάποιες εβδομάδες πριν και βλέπω ένα φωνητικό μήνυμα" συνεχίζει ο Levine "και είναι ο Damon και λέει, "Φίλε εγώ και ο Eddi (Kitsis) και ο Adam (Horowitz) σου γράψαμε κάτι αστείο. Είναι μια σκηνή αλλά την γράψαμε μόνο για εσένα. Πές μου αν θες να το κάνεις". Τον πήρα πίσω και του άφησα ένα μήνημα. Είπα "δε με νοιάζει αν είναι και μια γραμμή. Φυσικά και θέλω να το κάνω! Είναι η καλύτερη σειρά στην TV!" Mετά από μερικές ώρες με πήραν από το τμήμα του ABC για να επιβεβαιώσουν την πτήση μου."

Ο Levine λέει ότι του άρεσε να παρακολουθεί την επιρροή του Lost στον φίλο του. "Είναι πολύ ωραίο να βλέπω τον Damon να έχει αυτή την επιτυχία γιατί έκανα παρέα μαζί του όταν έμενε σε ένα άθλιο διαμέρισμα ενός δωματίου στο Χόλυγουντ, και μετά τον είδα να πηγαίνει από αυτό το μικρό σπίτι σε ένα μεγαλύτερο σπίτι και σε ένα πραματικά ωραίο σπίτ."

Η φιλία τους είχε επίσης ένα έξτρα αποτέλεσμα για τον ηθοποιό, συστηματική καθοδήγηση στον λαβύρινθο της μυθολογίας του Lost. "Αν ποτέ έβλεπα ένα επεισόδιο και δεν ήμουν στ' αλήθεια σίγουρος για κάτι, απλά του έστελνα ένα email την επόμενη ημέρα που έλεγε "Τι ακριβώς σημαίνει αυτό;" Απαντούσε "Είναι αυτό το πράγμα από πριν τέσσερα επεισόδια. Τώρα άσε με ήσυχο."


Πηγή:TVGuide Magazine