Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Nέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Rachel από Νέα Υόρκη: Καμία πληροφορία για Kate και Sawyer;

Αύριο βράδυ στο Lost, οι Sawyer και Kate θα μοιραστούν μια όμορφη και θλιμμένη σκηνή στην άκρη μιας αποβάθρας και μετά άλλη μια μέσα σε ένα σπίτι που μπορεί να μετατρέψει κάποιους Skaters σε Sulieters. Βλέπει πόσο βαθιά είναι στ' αλήθεια τα συναισθήματά του για την Juliet, και είναι πολύ βαθιά (Στοιχείο: έχει ένα δακτυλίδι)

Lily από Aγγλία: Είμαι τόσο χαρούμενη που το Lost είναι πίσω! Έχεις τίποτα για τους αγαπημένους μου χαρακτήρες Jack, Sayid ή Hurley;

Λοιπόν να δούμε: Σε αυτό το επόμενο επεισόδιο, ο Jack προσπαθεί να αυτοκτονήσει (Κατά κάποιο τρόπο και ίσως όχι ηθελημένα). Και μιλώντας για θάνατο και αυτοκαταστροφή, η Rousseau και η "μόλυνση" επιστρέφουν. Όπως ανέφερα και παλαιότερα τα τελευταία 10 ή περισσότερα λεπτά του Lost αυτής της εβδομάδας δεν πρέπει να τα χάσετε.

Bett από Roswell, N.M.: Πληροφορίες για το Lost!

Στο flash sideway αυτής της εβδομάδας η Kate και Claire παιρνούν περισσότερο χρόνο μαζί και θα δούμε πως ίσως η Kate είναι προορισμένη να γίνει μέρος της ζωής του Aaron ανεξάρτητα από το αν έπεφταν στο νησί, και κάποιος άλλος μπορεί να έχει την ίδια μοίρα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά για την επιστροφή έκπληξη ενός παλιού αγαπημένου εχθρού.


Πηγή:E!Online