Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers από το Fan Cast

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Γιατί η Shannon δεν ήταν στο αεροπλάνο; Ήταν εξαιτίας της πλοκής ή της ηθοποιού;

Η απουσία της Shannon από την πρεμιέρα ήταν εξαιτίας της ηθοποιού. Το πολυάσχολο πρόγραμμα γυρισμάτων της Maggie Grace την απομάκρυνε από τη Χαβάη την κατάλληλη στιγμή, αν και η πραγματικότητα των flash sideway σας έχει κάνει να πιστέψετε πως ο Boone ήταν απλώς ανίκανος να πείσει την αδερφή του να αφήσει τον Αυστραλό που την κακοποιούσε. Υπάρχει μια φήμη η Grace να κάνει μια εμφάνιση σε κάποιο σημείο. Ο εκπρόσωπός της λέει μόνο "Δεν υπάρχει κάτι να σχολιάσω αυτή τη στιγμή."

Γιατί ο Άνδρας με τα Μαύρα θέλει τόσο πολύ να σκοτώσει τον Jacob;

Ίσως έχουμε κάποιες πληροφορίες κάπου στη μέση της σεζόν όταν ο ΌχιLocke - σύμφωνα με τα όσα είπε ο Τerry O' Quinn στην Kristin - λέει "τέσσερις σελίδες από την ιστορία του Νησιού." Προσωπικά υποπτεύομαι πως η διαμάχη των κυρίων πάει πολύ πιο πίσω από το 1845, όταν κάθονταν στην παραλία βλέποντας το Black Rock. Γιατί; Γιατί τον προηγούμενο μήνα στο TCA tour, o Damon Lindelof άφησε να του ξεφύγει πως η καταγωγή του Άνδρα με τα Μαύρα χρονολογείται "χιλιάδες και χιλιάδες χρόνια πριν".


Πηγή:FanCast