Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στο χθεσινοβράδινο Lost μάθαμε επιτέλους το τι αφορά αυτή η σειρά και γιατί αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν σε αυτό το νησί αρχικά: Ένας από αυτούς υποτίθεται πως θα είναι ο "νέος Jacob" και θα προστατέψει το "νησί" που μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πως θα είναι ο κόσμος.

Επομένως ποιος από όλους θα είναι; Σύμφωνα με τον Jorge Garcia και τον Michael Emerson, ο θάνατος έρχεται...

"Θα είναι αρκετά συγκινητικό" λέει ο Jorge "αλλά καθώς αρχίζουμε να πλησιάζουμε το τέλος των γυρισμάτων, γιατί είμαστε στα τελευταία έξι (επεισόδια), οι άνθρωποι αρχίζουν να πέφτουν σαν μύγες...Είναι το τέλος! Ξέρετε, έτσι μπορούν να αρχίζουν να καθαρίζουν ανθρώπους!"

Και σύμφωνα με τον Michael Emerson (Ben), "Ο δρόμος για το τέλος είναι διάσπαρτος με απώλειες."

Οι πηγές μου λένε πως έχουμε κάποιες "αρκετά μεγάλες εκρήξεις " που έχουν γυριστεί στο σετ της σειράς στη Χαβάη τον προηγούμενο μήνα, και πως έχει υπάρξει "τουλάχιστον μια σκηνή κύριου θανάτου."

Και μην ξεχνάτε αυτό για το οποίο ο Richard Alpert προειδοποίησε τον Sawyer χθες το βράδυ: "Θέλει όλους νεκρούς. Όλους για τους οποίους νοιάζεσαι. Όλους τους."

Επομένως αν μόνο ένας Lostie μπορεί να συνεχίσει ως ο νέος Jacob, ο "αντικαταστάτης" ποιος θα είναι; Μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι θα είναι ένας από τους "υποψήφιους":

4. Locke

8. Reyes

15 Ford

16. Jarrah

23. Shephard

42. Kwon

Η πιο προφανής επιλογή είναι ο Jack Shephard, αφού ο Matthew Fox σίγουρα άρχισε στη σειρά ως πρωταγωνιστής και επίσης πρόσφατα αποκάλυψε πως του έχουν πει πιο θα είναι το τέλος. "Έχω κάποιες εικόνες για το πως θα είναι" μου είπε για τις τελικές σκηνές της σειράς. Θα μπορούσε ο Jack "Live Together, Die Alone" Shephard να γίνει τελικά ο ήρως για τον οποίο παλεύει τόσο πολύ;

Αν και στοιχηματίζω στον γιο της Claire, Aaron για να πάρει τον θρόνο του Jacob. Αν και είδαμε τον "Littlefield" διεγραμένο στον τοίχο της σπηλιάς, είναι πιθανόν ο Aaron να είναι τεχνικά ένας Shephard ως ο βιολογικός εγγονός του πατέρα του Jack, Christian Shephard. "Ολόκληρες οικογένειες ερωτήσεων θα απαντηθούν" λέει ο Emerson.


Πηγή:EOnline

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

AKOMI DEN EIMASTE SIGOUROI GIA THN ALI8IA. ISOS O SMOKELOCKE NA MPLOFAREI. ISOS NA TA ESTISE OLA AFTA GI NA PETIXEI KAPOIO SKOPO TOY. GIATI O JACOP NA PSAXNEI GIA ANTIKATASTATI AFOU HTAN A8ANATOS KAI ZOUSE TOSO KERO STO NISI. EAN TO PAROYME ETSI ME THN IDIA EFKOLIA POU SKOTOSE O SMOKELOCKE TON JACOP PMOREI ANETA NA TO KANEI KAI ME TON NEO ARXIGO. EGW PROSOPIKA DEN 8ELW NA PISTEVW OTI AFTI EINAI H EKSIGISH GIATH EINAI POLI APLH KAI APOGOITEFTIKH. PERIMENA TOSO KAIRO GIA NA PARW KAPOIA APNANTISH ALLA X8ES POU EIDA AYTH THN EKSIGISH APOGOITEFTIKA.

xifomaxos είπε...

Και εγώ δεν έχω πειστεί ότι ο SmokeLocke λέει την αλήθεια!