Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Spoilers από το podcast του Ryan

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τo spoiler

Ο Ryan από τη Χαβάη στο τελευταίο του podcast αποκάλυψε αρκετά spoilers για τα επεισόδια που έρχονται. Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αναφέρει:

-Το σετ με το αεροπλάνο της Ajira το έχουν κάνει να μοιάζει με αλήθινό αεροπλάνο, έχει μηχανές και το έχουν ξαναβάψει. Υπάρχει μια δεξαμενή αερίου δίπλα στο αεροπλάνο.

-Την Δευτέρα στις 25/01 γύριζαν σκηνές οι Kate, Sayid, Locke, Sawyer, Claire και Sun μαζί με αρκετούς Others από τον Ναό. Οι Jack και Ηurley είχαν και νυχτερικές σκηνές.

-Γυρίσματα στην παραλία, μετρήθηκαν 9 τάφοι στο νεκροταφείο. Ο Hurley γύριζε σκηνή εκεί και θρηνούσε κάποιον.

-Στις 27/01 ήταν στον καταυλισμό της παραλίας, οι Jack, Ben, Sun, Hurley, Ilana, Frank και Richard. Η Ilana έδωσε το όπλο της στον Richard, μετά πήρε κάτι από την τσάντα της και πήρε το όπλο της πίσω. Σε μια άλλη σκηνή η Ilana και ο Hurley μιλούν και μετά η Ilana φεύγει.

-Ετοίμαζαν μια μεγάλη έκρηξη, φάνηκε σαν η έκρηξη να ήταν στη μέση του καταυλισμού της παραλίας. Και αποκάλυψε κάτι σαν λάκκο, αρκετά όμοιο με τον λάκκο της καταπακτής. Κατέστρεψε ότι είχε απομείνει από την σκηνή της Claire.

- H Ilana φαίνεται πως έβαζε δυναμίτη και μετά την έκρηξη έπεσε. Υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι το τέλος της Ilana.

-Μετά την έκρηξη υπάρχει πολύς καπνός, ο Hurley περπατά στο μέσον αυτής και ο Μichael έρχεται από την ζούγκλα.

-Στο πηγάδι που έχει χτιστεί υπάρχει περίπτωση ο Locke να έχει σπρώξει μέσα τον Desmond. Ίσως και να ισχύει καθώς σε ένα promo υπάρχει μια εικόνα μικρής διάρκειας με τον Jacob που φαίνεται να κάθεται δίπλα στον Τροχό.

-Γύρισαν σκηνές σε ένα νοσοκομείο, στα επείγοντα, οι Sawyer και Miles ήταν εκεί και ίσως η Kate.

-Σκηνή με δυο ασθενοφόρα, ο Locke είναι στο ένα. Η Sun είναι στο άλλο. O Βen είναι με τον Locke στο ασθενοφόρο.

-Γυρίσματα στο χωριό των Others, εντοπίστηκαν οι Jack, Kate, Hurley, Claire και Sawyer και πολλοί Others.

-Γυρίσματα στην πόλη, οι Des και Claire μιλούν. Ο Jack είναι με έναν νεαρό άνδρα και οι δύο με κουστούμι, ο νεαρός μπορεί να είναι ο γιος του Jack.

-Σκηνή σε δικηγορικό γραφείο με πράσινες οθόνες στα παράθυρα.

-Στο χωριό των Others οι Sayid, Locke, Jack, Cindy, Kate, Sawire, Hurley, Frank, Sun και 20 Others του Locke.

-4 Θάνατοι στο επεισόδιο 14... Άνθρωποι που ξέρουμε...

Ολόκληρο το podcast μπορείτε να το ακούσετε εδώ.


Πηγή:Hawaii Up