Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2010

Συνέντευξη του Michael Emerson

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε τη συνέντευξη

Δύο εβδομάδες στην τελευταία σεζόν του Lost και τα πράγματα δεν φαίνονται και τόσο καλά για τον Βen Linus, τον κακό που όλοι αγαπούν να μισούν. Τόσο πολύ, που ακόμα και ο Michael Emerson, o βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, που δίνει ζωή στον Linus, αισθάνεται πως μπορεί να είναι η αυλαία γα την μονότονη απειλή.

Ένας ζωντανός Linus στους τίτλους τέλους "φαίνεται απίθανο" λέει ο Emerson. "Ήδη έχουμε αρχίσει να έχουμε απώλειες. Δεν πρόκειται να βγουν όλοι ζωντανοί από αυτό."

Ο Emerson δουλεύει στο 13ο από τα συνολικά 18 επεισόδια. Έτσι έχει μια καλύτερη άποψη από τον μέσο τηλεθεατή. Έχοντας πει αυτό, ορκίζεται πως δεν έχει μια ξεκάθαρη εικόνα για τον Linus ή για το που βρίσκονται άλλες αναπάντητες ιστορίες. Επιμένει ότι είναι χαμένος όπως και οι υπόλοιποι από εμάς.

"Τα μεγαλύτερα κομμάτια δεν είναι ακόμα εκεί" λέει ένας μπερδεμένος Emerson. "Μεγάλα κομμάτια του παζλ πέφτουν στη θέση τους κάθε εβδομάδα. Αλλά δεν είμαι σίγουρος που πηγαίνει. Ο δρόμος ανάμεσα σε εμάς και το τέλος είναι πολύ ανώμαλος."

Έτσι ούτε και αυτός έχει ξακαθαρίσει για το που ο Linus θα καταλήξει. Ίσως η μοίρα του δεν είναι ξεκάθαρη. "Ίσως ο Ben να είναι μια εκρεμμότητα, ένα αναπάντητο αίνιγμα." λέει.

Ένα πράγμα είναι σίγουρο, οι συγγραφείς δεν δίνουν ούτε ένα στοιχείο για τίποτα ακόμα και αν έχουν ένα σχέδιο στο μυαλό. "Υπάρχει μια παρεξήγηση που έχουν οι άνθρωποι" λέει ο Emerson για την διαδικασία του σεναρίου. "Είμαστε τυχεροί αν έχουμε ένα σενάριο δυο ημέρες πριν το γύρισμα. Δεν έχουν ένα σωρό στο ράφι, οι συγγραφείς είναι μισό βήμα μπροστά από εμάς."

Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο. Το Lost θα τελειώσει μετά το 18ο επεισόδιο αυτής της χρονιάς και ο Emerson αισθάνεται πως το τέλος είναι ένα "σπουδαίο" πράγμα.

"Υποφέρουμε στο χώρο του θεάματος από την κουλτούρα των συνεχειών" λέει. "Εννιά φορές στις δέκα είναι κακή ιδέα."

"Αυτό είναι", λέει. "Νομίζω ότι στ' αλήθεια θα μείνουν σε αυτό."


Πηγή:NBC Chicago