Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

David Park: Σε παρακαλώ πες μου ότι ο Desmond θα έχει μια ευκαιρία να λάμψει τουλάχιστον μια φορά στην τελευταία σεζόν του Lost! Που είναι;

Θα έχει. Απλά περίμενε. Δεν μπορώ να πω πολλά γι αυτό γιατί με κάνει τόσο χαρούμενη, αλλά θα πω πως αυτά τα αξιολάτρευτα πράγματα του Constant θα επιστρέψουν. Και εσείς που αγαπάτε τις φοβερές αισθηματικές ιστορίες θα είσαστε πολύ χαρούμενοι στην πορεία της σεζόν. Στο μεταξύ αυτή την εβδομάδα έχουμε ένα απίστευτο επεισόδιο του Richard Alpert (Nestor Carbonell), στο οποίο θα μάθετε την λέξη με τα τέσσερα γράμματα που χρησιμοποιείται για να περιγράψει το νησί.

Tim από Cookeville, Tenn: Έχουμε δει τον Boone και τον Charlie και έχει υπάρξει κουβέντα και για άλλους "νεκρούς" χαρακτήρες που επιστρέφουν στο Lost, αλλά δεν έχω δει κανέναν να απευθύνει το πιο καυτό θέμα "επιστροφής χαρακτήρων": Θα δούμε τον Αdewale Akinnuoye - Agbaje να επιστρέφει ως Μr. Eko πριν το τέλος;

Δυστυχώς όχι. Μου είπαν πως είναι ένας από τους χαρακτήρες που οι παραγωγοί θα ήθελαν να τον είχαν μέχρι το τέλος, αλλά υπήρξε πολύ δράμα πίσω από τις κάμερες για να συμβεί αυτό. Ίσως το έχεις ήδη ακούσει, αλλά ο Adewale δεν ήθελε να είναι περισσότερο καιρό στη σειρά και ακούω πως τα πράγματα δεν τελείωσαν και τόσο καλά. Τόσο λυπηρό γιατί ο Eko ήταν θαυμάσιος. Από την άλλη μπορώ να σου πω πως θα υπάρξει η επιστροφή τουλάχιστον ενός ακόμα χαρακτήρα που δεν έχει ανακοινωθεί, και είναι αρκετά βασικός.


Πηγή:E!Online