Κυριακή 18 Απριλίου 2010

Αναφορές και φωτογραφίες από τα γυρίσματα

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στο τελευταίο του podcast, o Ryan από τη Χαβάη αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έγιναν σε διάφορα μέρη την προηγούμενη εβδομάδα.

Δευτέρα: γύριζαν στον αστυνομικό σταθμό που δουλεύουν οι Sawyer και Miles. Δεν φάνηκαν ηθοποιοί και τελείωσαν πολύ γρήγορα.

Τρίτη: γύρισμα στο μουσείο Bishop όπου εντοπίστηκαν οι Evangeline Lilly, Michael Emerson και Ken Leung. Οι φρουροί είπαν πως οι Hurley και Desmond ήταν επίσης εκεί. Γύρισαν κυρίως στο εσωτερικό, τη σκηνή μιας γέννας.

Τετάρτη: γύρισμα κοντά στο αεροπλάνο της Ajira.

Στο μουσείο Bishop ξανά με την ροκ και κλασσική συναυλία που οργάνωνε η Eloise. Ο Dr. Chang ανεβαίνει στη σκηνή για να παρουσιάσει τον Daniel Widmore και τους Driveshaft (O Charlie και ο αδερφός του Liam ήταν και οι δύο εκεί). Στο κοινό ήταν σε ένα τραπέζι οι Kate, Desmond, έγγυος Claire και David (ο γιος του Jack). Σε άλλο τραπέζι οι Eloise, Miles και Charlotte. Η Eloise πηγαίνει να μιλήσει στον Desmond.

Σε άλλη σκηνή την Claire την πιάνουν οι πόνοι της γέννας, τρέχει και η Kate ακολουθεί.

Πέμπτη: πίσω στο YWCA. Ένα φορτηγάκι του Santa Rosa ήταν παρκαρισμένο μπροστά και ο Michael Emerson ήταν εκεί. Τα ονόματα στα trailers των ηθοποιών ήταν: Nestor, δάσκαλος, ρεσεψιονιστ, Walt, κασκαντερ.

Μερικοί θαυμαστές είχαν σταματήσει στο στούντιο την προηγούμενη εβδομάδα και ήδαν πολλούς κομπάρσους ντυμένους με στολές Dharma. Επίσης ένα πλήρωμα του Lost δούλευε στον Omega σταθμό που είναι εκεί που βρίσκεται ο σταθμός Hydra και το Δωμάτιο 23. Ο Pierre Chang ήταν εκεί.

Παρασκευή: Η κόκκινη camarro του Hurley, ένα φορτηγό της Oceanic Air, το κίτρινο Hummer του Hurley, το Ford Bronco του Jack, το φορτηγάκι του Santa Rosa και η Kate γυρνούσαν σκηνή. Η Kate βγήκε λίγο από το αυτοκίνητο του Jack, περπάτησε τριγύρω και επέστρεψε.



Πηγή:Ryan Hawaii