Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Καστινγκ για το φινάλε

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

H επόμενη στάση της Cynthia Watros(Libby) είναι η Χαβάη για να γυρίσει μια τελευταία εμφάνιση ως η δολοφονημένη Libby για το φινάλε του Lost στις 23 Μαΐου. Αυτή θα είναι η τρίτη επιστροφή της στο δράμα του ABC από τότε που αυτή και η συμπρωταγωνίστρια / φίλη της Michelle Rodriguez σκοτώθηκαν το 2006 ("Σε δένει, την αγαπώ.)

"Ήταν πολύ συναισθηματικό" λέει η Watros, που ήταν διστακτική στο να επιστρέψει στη Χαβάη με τά την πολύ διάσημη σύλληψή της για οδήγηση υπό μέθη το 2006. "Ο θάνατος της Libby άγγιξε τον πυρήνα μέσα μου. Συνήθως βγαίνω αμέσως από μια σκηνή, αλλά μου πήρε λίγο να συνέλθω από αυτό."

Ακόμα και έτσι ποτέ δεν σταμάτησε να το βλέπει και οι πιο πρόσφατες σκηνές της στο επεισόδιο στις 13 Απριλίου στο Lost ως ένα πνεύμα που φάνηκε στον Hurley (Jorge Garcia) βοήθησε στο να φέρει ένα κλείσιμο και στη Libby και στη Watros. "Θα ήθελα να πιστεύω πως η Libby πέθανε για ένα λόγο," λέει. "Ίσως σαν ένα μάθημα στον Hurley, αλλά ποιος ξέρει;"


Πηγή:TVGuide