Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Spoilers για τον Jacob

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Tον προηγούμενο χρόνο ο Mark Pellegrino είχε μοιράσει τον χρόνο του ανάμεσα στο Vancouver και στη Χαβάη παίζοντας δυο εντελώς αντίθετους χαρακτήρες - τον Lucifer στο Supernatural του CW και τον αγαπημένο στο Θεό Jacob στο Lost του ABC. Με το Lost να τελειώνει στις 23 Μαΐου και το σχέδιο του Lucifer να εξαπολύσει την Αποκάλυψη να εκρήγνειται τελικά στις 13 Μαΐου στο φινάλε του Supernaturan, να περιμένετε κατακλυσμικά σοκ και στις δυο σειρές.

Στο Lost θα μάθουμε ότι ο Jacob - που σύντομα θα έχει μια διαμάζη με τον Jack - ίσως να μην είναι τόσο θεϊκός τελικά, όταν ο χαρακτήρας του ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή στο Across The Sea στις 11 Μαΐου (ακολουθούμενο μια εβδομάδα αργότερα από το προτελευταίο What They Died Ford). "Ο Jacob έχει πολύ σκοτάδι και γωνίες που δεν έχουμε εξερευνήσει ακόμα, έτσι οι διαφορές ανάμεσα σε αυτόν και τον Lucifer δεν είναι τόσες πολλές όσες σκέφτεστε" λέει ο Mark, ένας ντόπιος του L.A. που μοιράζεται το πάθος για πολεμικές τέχνες με τον αντίπαλό του στο Lost, Titus Welliver (Άνδρας με τα τα Μαύρα). "Με αυτούς τους αρχέτυπους χαρακτήρες το σύνορο ανάμεσα στο καλό και το κακό γίνεται θολό. Ο Jacob είναι σε αποστολή. Είναι στην κρίση σας αν θα είναι καλός ή κακός."


Πηγή:TV Guide