Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Νέα από την Kristin

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Στα επόμενα επεισόδια:

Οι δύο κόσμοι πρέπει να έρχονται μαζί... έτσι; Εξάλλου ο Desmond παίρνει στα χέρια του την λίστα επιβατών της πτήσης με την αποστολή να δείξει και στους άλλους επιβάτες της πτήσης 815 αυτό που είδε: Την ζωή που έπρεπε να ζούνε. Θα σε δω σε μια άλλη ζωή, brotha, πράγματι!

Hurley! Το επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας είναι Hurley centric και υπάρχει κάποια λύπη. Όπως μπορείτε να δείτε και από το αποψινό promo, ο Hurley θα οδηγήσει τον Jack να δει αυτό που πρέπει να κάνουν. Κανένας άλλος που να λατρεύει την έκτη σεζόν; Οι δύο τύποι που ποτέ δεν είχατε σκεφτεί πως θα είναι οι πιο σημαντικοί οδηγούν τη σειρά: Ο Desmond ο τύπος της Καταπακτής και ο Hurley ο κωμικός.


Πηγή:E!Online