Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Spoilers από την Κristin για το 6x11

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Melanie από Miami: Δώσε μας ένα τελευταίο στοιχείο για την νέα λέξη με τέσσερα γράμματα στο Lost.

Ξανά, αυτή η λέξη είναι αυτό που η σειρά πραγματικά αφορά και θα είναι ξεκάθαρη στο αποψινό επεισόδιο. Το τελευταίο σας στοχείο είναι: Δεν πρόκειται να το μισήσετε! Και μια υπενθύμιση: Λατρεύω αυτό το επεισόδιο! Και νομίζω πως και κάποιοι από εσάς θα κάνουν το ίδιο.

Thomas από Redlands, Calif: Τι επιπλέον μπορείς να μας πεις για το Lost αυτής της εβδομάδας;

Περιλαμβάνει, μια, δυο, τρεις επιστροφές έκπληξη και μια από αυτές είναι κάποιος για τον οποίο δεν έχετε ακόμα διαβάσει ή ακούσει! Επίσης υπάρχει μια υποβρύχια σκηνή που πραγματικά θα σας κάνει να κρατήσετε την αναπνοή σας... Περιλαμβάνει το υποβρύχιο "νησί" και κάποιες απίστευτες μαϊμούδες κολυμβητές συγχρονισμένης κολύμβησης. ΟΚ, αστειευόμουν για το τελευταίο μέρος. Δεν περιλαμβάνει το νησί ή μαϊμούδες αλλά σίγουρα θα κρατήσετε την αναπνοή σας και λαμβάνει μέρος στον sideway κόσμο.


Πηγή:E!Online

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είχε δίκιο. Από τα πιο λατρεμένα επισόδεια!!!!

xifomaxos είπε...

Συμφωνώ, πολύ ωραίο επεισόδιο!!