Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Πληροφορίες και Artwork για τα DVD της 6ης σεζόν

Δείτε στην συνέχεια το Artwork των dvd και blu-ray της 6ης σεζόν, καθώς και ολόκληρης της συλλογής Lost, που θα κυκλοφορήσουν στις 24 Αυγούστου σε Αμερική. Επίσης μπορείτε να δείτε αναλυτικά τι θα περιέχουν. Για μεγαλύτερες εκδόσεις των φωτογραφιών μπορείτε να κάνετε κλικ σε αυτές.




Διαβάστε Περισσότερα

The Complete Season 6
* Όλα τα επεισόδια της 6ης σεζόν
* Bloopers και Κομμένες σκηνές
* Σχολιασμός σε 4 επεισόδια (LA X, Dr. Linus, Ab Aeterno, Accross the Sea)
* To τέλος: Φτιάχνοντας της τελευταία σεζόν. Ακολουθήστε την ομάδα του lost μαζί με άλλους παραγωγούς από μερικές από τις μακροβιότερες σειρές στην τηλεόραση, καθώς εξετάζουν τις προκλησεις του να τελειώσεις μια σειρά ορόσημο.
* Το ταξίδι ενώς ήρωα. Τι κάνει κάποιον ήρωα; Ποιοί επιζώντες της πτήσης 815 της Oceanic είναι πραγματικοί ήρωες; αυτές οι ερωτήσεις και άλλες, ερευνούνται.
* See you in Another Life, Brotha. Ξεκλειδώνει τα μυστήρια των flashsideways αυτής της σεζόν.
* Lost on Location. Βίντεο πίσω από τις κάμερες, ιστορίες από το σετ, συμπεριλαμβανομεένου και νέων συνεντεύξεων με το κάστ και τα μέλη του συνεργείου.
* Επιπλέον: Αποκλειστικά στα DVD και Blu-ray. Οδηγηθείτε βαθύτερα στον κόσμο του Lost με ένα πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο στην ιστορία του νησιού, από τους επικεφαλείς παραγωγούς Damon Lindelof και Carlton Cuse.

Collection
* Όλα τα επεισόδια των σεζόν 1-6
* Πάνω από 30 ώρες μπόνους υλικό (από προηγούμενες σεζόν και νέο υλικό για την 6η)
* Μια μοναδική σειρά βίντεο που οδηγεί τους θεατές σε μια πολύ προσωπική ξενάγηση στο Oahu όπου δημιουργήθηκε η σειρά, με το κάστ και το συνεργείο.
* Ερευνά το παγκόσμιο φαινόμενο Lost, με μπόνους παρουσιάσεις διάφορων event, από το κάστ και το συνεργείο της σειράς, μέχρι το διάσημο ComicCon του San Diego, διεθνείς συνεντεύξεις, τοπικά event και πάρτυ των φανς, πραγμάτων που βοήθησαν να γίνει η σειρά αγαπημένη παγκοσμίως.
* Μια κοντινότερη ματιά σε κάποια από τα αντικείμενα της σειράς, με το κάστ τους συγγραφείς και τους παραγωγούς, να ερευνούν τη σημασία τους, την ιστορία τους και το συναισθηματικό δεσμό τους με τους χαρακτήρες.
* Μια χιουμοριστική αλλά ταυτόχρονα συναισθηματική ματιά σε κάθε ένα από τους χαρακτήρες που πέθαναν στη σειρά.
* 16 αστεία βίντεο "Lost Slapdown" με φίλους της σειράς που ανταμώνουν τους Damon Lindelof και Carlton Cuse για να τους ρωτήσουν ερωτήσεις σχετικές με την τελευταία σεζόν. Ανάμεσα τους τα Muppets τα μέλη του καστ Nestor Carbonell, Michael Emerson και Rebecca Mader, και άλλοι πολλοί.

Το συναρπαστικό συλλεκτικό πακέτο περιλαμβάνει επίσης: Μια σπέσιαλ συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού "Senet" όπως το είδαμε στην 6η σεζόν, ένα χειροποίητο αντίγραφο του νησιού του Lost, ένα αποκλειστικό οδηγό για τα επεισόδια, ένα συλλεκτικό Ankh και ένα μπρελόκ φακό black light.