Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Eπίλογος με Hurley και Ben στα DVD

O Μichael Emerson αποκάλυψε μια φοβερή έκπληξη για όποιον θαυμαστή του Lost σχεδιάζει να αγοράσει την ολοκληρωμένη σειρά DVD του Lost. Θα υπάρχει περισσότερο Lost. Υπάρχει περισσότερη ιστορία και θα τη δούμε.

"Γι αυτούς τους ανθρώπους που θέλους να αγοράσουν την ολοκληρωμένη σειρά DVD του Lost υπάρχει ένα bonus" είπε ο Michael στον Kevin Pereira του Attack of the Show. "Το οποίο είναι, εμ θα μπορούσατε να το πείτε έναν επίλογο. Μια χαμένη σκηνή. Είναι αρκετή, είναι 12 ή 14 λεπτά που ανοίγουν ένα παράθυρο στο άγνωστο διάστημα ανάμεσα στη στιγμή που ο Hurley έγινε αρχηγός και στο τέλος της σειράς."

O Michael λέει πως αυτή η έξτρα σκηνή δεν προέρχεται από τα προηγούμενα . "Υπάρχει μόνη της. Αν και είναι μια πλούσια περίοδος στη μυθολογία της σειράς που δεν είχε ποτέ εξερευνηθεί, επομένως ποιος ξέρει τι θα έρθει από αυτό."

Επίσης ανακαλύπτουμε τι συνέβη στον Walt στο DVD. Υπάρχει περίπτωση στην διάρκεια των περιπετειών των Hurley και Ben στο νησί, να πέσουν στον Walt κάποια χρόνια μετά στο μέλλον, όταν θα είναι 18 και θα φαίνεται όπως ακριβώς ο Malcolm David Kelley φαίνεται τώρα.

Πηγή:E!Online