Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Οι σκέψεις του Lindelof για το φινάλε

Αν και οι δημιουργοί του Lost, Damon Lindelof και Carlton Cuse δεν θα παραχωρούσαν περαιτέρω απαντήσεις για το τέλος της σειράς, οι παραγωγοί της ραδιοφωνικής εκπομπής Geek Time κατάφεραν και ηχογράφησαν τις τελικές σκέψεις του Damon Lindelof για το φινάλε του Lost.


Διαβάστε τη συνέχεια

" Όλοι εμείς που φτιάξαμε τη σειρά, πραγματικά ελπίζουμε να μην αισθάνεστε ότι ήταν σπατάλη του χρόνου σας. Ελπίζουμε ότι περάσατε ολόκληρη τη νύχτα όχι μόνο σκεφτόμενοι το φινάλε στο επίπεδο της ιστορίας, αλλά και ότι ήσασταν συναισθηματικά επηρρεασμένοι από αυτό.

Υπάρχουν δυο συναισθήματα που αισθάνεσσαι όταν παρακολουθείς το τέλος μιας τηλεοπτικής σειράς. Το πρώτο είναι το συναίσθημα ότι μόλις έχει καταλάβει ότι η σειρά έχει τελειώσει και το δεύτερο είναι ποια είναι η ανταπόκρισή σου στο τι πραγματικά συμβαίνει στην οθόνη.

Αυτό που μου άρεσε στο φινάλε του Soprano ήταν ότι άλλαξε την εμπειρία γιατί όταν ο Chase κόβεται και μαυρίζει η οθόνη, ξαφινά το συναίσθημα "η σειρά τελείωσε" αντικαταστάθηκε από το "χάλασε η τηλεόραση;" - με κάποιο τρόπο άλλαξε την συζήτηση γι αυτό.

Εμείς, προσπαθησαμε να γράψουμε τις τελευταίες δυόμιση ώρες της σειράς έτσι ώστε τα δυο αυτά συναισθήματα να τα αισθανθείτε σα να ήταν το ίδιο πράγμα. Έτσι το να αισθάνεστε ότι λέτε αντίο στη σειρά - αφού η σειρά τελειώνει - είναι στην πραγματικότητα τέλεια παραλληλισμένο με το τι σας δείχνουμε στην οθόνη.

Αν είχατε μια εμπειρία σαν και αυτή, τότε εκπληρώσαμε την αποστολή μας.

Αν όχι, τότε τα κάναμε θάλασσα και ζητώ συγγνώμη.


Πηγή:Screenrant