Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Νέο spoiler 5ης σεζόν

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Σύμφωνα με τον Ryan από την Χαβάη, η παραγωγή του Lost γύρισε στην Νότια Ακτή του Oahu χθες το απόγευμα για να γυρίσουν μια σκηνή με ένα μικρό αεροπλάνο. Είναι μικρότερο από αυτό που χρησιμοποίησαν πριν αλλά σύμφωνα με τον Ryan μάλλον πρόκειται για το Νιγηριανό αεροπλάνο που μετέφερε τον αδερφό του Eko, Yemi και τα ναρκωτικά... Μάλλον θα δούμε πως το αεροπλάνο έφτασε στο νησί... Παίζει φυσικά και το ενδεχόμενο να δούμε πως έφτασε κάποιος άλλος στο νησί... Ενδιαφέρον δεν νομίζετε;



Πηγή: DarkUFO

2 σχόλια:

108asteri είπε...

Φοβερό το νέο spoiler. Μας "αναψε" για τα καλά!! Δυο ειναι τα ενδεχόμενα: α) ή θα δούμε το flashback καποιου χαρακτήρα που θα περιέχει το συγκεκριμένο συμβαν ή μιας και το νησι εχει επιστρέψει πίσω στο χρόνο θα δούμε ζωντανά την πτώση του αεροπλάνου.

Ανώνυμος είπε...

απο οτι θυμάμαι μέσα στο υδροπλάνο ήταν ο αδερφός του Εκο ο οποιος μπηκε αιμοφυρτος.Να υποθεσω οτι κατα την διαρκεια της πτησης ο παπας ουρλιαζει ετοιμος να πεθανει καποιος αλλος προσπαθει να τον βοηθησει ξαφνικα κατι τους "τραβαει" και στννοουυυμππ!Ο πιλοτος εκτοξευεται απο το καθισμα την στιγμη της συντριβης και χτυπαει σε καποιο δεντρο.Ολοι νεκροι.