Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Nέα αναφορά από τα γυρίσματα του 6x11

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Καθώς τα γυρίσματα για το 6x11 συνεχίζονται, αποδείχθηκε πως η προηγούμενη αναφορά σχετικά με γαμήλια τελετή δεν ήταν απόλυτα ακριβής.

Tο σκηνικό που είχε στηθεί έμοιαζε με γαμήλια τελετή αλλά τελικά ήταν μια φιλανθρωπική εκδήλωση για το Golden Gate Natural History Museum, με κονσέρτο. Στην είσοδο ήταν παρκαρισμένες μαύρες λιμουζίνες και αυτοκίνητα πόλης με πινακίδες Καλιφόρνιας καθώς και το αυτοκίνητο του Desmond που σε προηγούμενο γύρισμα είχε βρεθεί στον ωκεανό.

Η εκδήλωση είχε διοργανωθεί από την Eloise και ο Desmond εμφανίστηκε απρόσκλητος, ψάχνοντας για την Penny. Προσπαθεί να διαβάσει την λίστα των καλεσμένων αλλά η Eloise τον παίρνει μακριά κια αυτός φωνάζει "Για τι;" Μετά φεύγει.

Η εντύπωση ότι πρόκειται για γαμήλια τελετή δόθηκε από το γεγονός ότι τα μέλη του συνεργείου αποκαλούσαν την Eloise όχι ως Mrs. Hawking αλλά ως Mrs. Widmore.

Aπλή σύγχυση ή μια εναλλακτική κατάληξη στη σχέση της με τον Charles;



Πηγή:Ryan Hawaii Blog