Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Νέα από τον Ausiello

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ανάρτηση που ακολουθεί περιέχει ή μπορεί να περιέχει spoilers από τα επόμενα επεισόδια της σειράς. Διαβάστε τα με δική σας ευθύνη. Σας παρακαλούμε να μην δημοσιεύετε ή να σχολιάζετε τα περιεχόμενα της παρούσας ανάρτησης στο σχολιασμό άλλων αναρτήσεων, παρά μόνο σε αυτήν την ανάρτηση. Είναι θέμα σεβασμού προς αυτούς που δεν θέλουν να μάθουν τίποτα για τα επόμενα επεισόδια. Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Διαβάστε το spoiler

Πηγές μου επιβεβαιώνουν αποκλειστικά πως τον επόμενο μήνα ο αινιγματικός υποκινητής της σειράς, Ben Linus, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια σχεδόν απίθανη ρομαντική ιστορία.

"Έρχεται από το πουθενά", λέει ένας από μέσα, αρνούμενος να αποκαλύψει το αν ο Έρωτας χτυπά τον Ben στο νησί ή στα sideways. "Δε νομίζω ότι θα το δει κανείς να έρχεται."

Από την άλλη όμως καθώς το Lost πηγαίνει προς το φινάλε της 23ης Μαϊου, έχει αρχίσει να φαίνεται πως ο Έρωτας στοχέυει όλους . Την προηγούμενη εβδομάδα ήταν οι Desmond - Penny, για να ακολουθηθούν από το Hurley centric επεισόδιο της επόμενης εβδομάδας που έχει την επιστροφή της Cynthia Watros και την Libby.

Φυσικά με την μεγάλη αγάπη έρχεται ακόμα μεγαλύτερο δράμα. Ακούω πως υπάρχει ένα επεισόδιο αργότερα στη σεζόν που θα είναι το πιο θανατηφόρο που έχει υπάρξει.

Σύμφωνα με πηγές του DarkUfo το ζευγάρι είναι: Είστε σίγουροι;

Ben και Danielle



Πηγή:EW